Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η Νίνα Λοτσάρη στο δυναμικό της “Panik Records” (ΦΩΤΟ)

Η Νίνα Λοτσάρη μόλις υπέγραψε αποκλειστικό συμβόλαιο με την “Panik Records” και είναι έτοιμη να μας ταξιδέψει σε νέους καλλιτεχνικούς δρόμους.

Η σπουδαία καλλιτέχνης και μια πολύ μεγάλη τραγουδίστρια, που έχει αφήσει το στίγμα της στην ελληνική σκηνή, βρέθηκε στα γραφεία της “Panik Records” στην Γλυφάδα συνοδευόμενη από τον γνωστό επιχειρηματία Νικόλαο Κοκλώνη και έναν από τους πιο βασικούς παραγωγούς της αγαπημένης perfomer. Ο Νικόλαος Κοκλώνης μέσα απο μια πολύχρονη συνεργασία με την “Panik Records” και με τον γενικό διευθυντή της εταιρίας Γιώργο Αρσενάκο, υποστηρίζει πάντα οτιδήποτε έχει σχέση με το καλό Ελληνικό τραγούδι.

Η Νίνα Λοτσάρη μια απ’ τις πιο ταλαντούχες ερμηνεύτριες της σύγχρονης Ελληνικής μουσικής είναι έτοιμη να μας εκπλήξει με τις ολοκαίνουριες μουσικές και όχι μόνο επιλογές της. Σε συνεργασία με την “Panik Records” και την “Dealber”  ξεκινάνε ένα δημιουργικό ταξίδι με στόχο να χαρίσουν στην Ελληνική δισκογραφία τραγούδια που θα αγαπηθούν από όλους. Σύντομα αναμένεται ένας ολοκαίνουργιος ολοκληρωμένος δίσκος που θα εκπλήξει τους πάντες, έχοντας στο πλευρό της τον πολυπράγμων Νικόλαο Κοκλώνη.

Γιώργος Αρσενάκος-Νίκος Κοκλώνης-Νίνα Λοτσάρη-Χάρης Σιανίδης

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!