Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Συνεργασία-έκπληξη! Δείτε τι ετοιμάζουν Σαράντης Σαλέας-Κατερίνα Τοπάζη

Μετά την τελευταία του επιτυχία με τίτλο «Στην καρδιά μου βάζω αμπάρες» που είχε τραγουδήσει όλη η Ελλάδα, ο Σαράντης Σαλέας, επιστρέφει δυναμικά με την  νέα του επιτυχία «Εδώ ο κόσμος καίγεται» που υπογράφει μουσικά και στιχουργικά ο ίδιος και με το τραγούδι «Αναρωτιέμαι» που κρύβει και αυτό μια ευχάριστη έκπληξη, με την υπογραφή του!

Πρόκειται για ένα καταπληκτικό ντουέτο του Σαράντη με την Κατερίνα Τοπάζη, που ερμήνευσε στον παρελθόν με την Ελένη Βιτάλη!

Έχοντας στο ενεργητικό του σπουδαίες συνεργασίες με τα πιο δυνατά ονόματα του Ελληνικού πενταγράμμου (Χ.Νικολόπουλος , Α.Βαρδής, Σ.Σπανουδάκης, Π.Φαλάρας, Ε.Βιτάλη, Γ.Πάριος, Σ. Γονίδης κ.ά) και εμφανίσεις  στους μεγαλύτερους καλλιτεχνικά χώρους  της Ελλάδας (Γυάλινο Μουσικό Θέατρο κ.ά) και του εξωτερικού (Μέγαρο Μουσικής Λονδίνου, Κωνσταντινούπολης, φεστιβάλ μουσικής Μελβούρνης, Μονάχου, Νέας Υόρκης κ.ά), ο δημοφιλής καλλιτέχνης  προκαλεί αίσθηση για ακόμη μία φορά, αφού το μόνο σίγουρο είναι ότι θα μας ξεσηκώσει και θα ανεβάσει την διάθεσή μας στα ύψη, όπως μόνο αυτός γνωρίζει!

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!