Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Tο «αγόρι» των Φώτων που έγινε viral φωτογραφίζεται σχεδόν γυμνό και προκαλεί (ΦΩΤΟ)

Ο 30χρονος γυμναστής που έγινε viral τη μέρα του εορτασμού των Θεοφανείων στην Κωνσταντινούπολη, φωτογραφήθηκε από τον Βαγγέλη Κύρη για το Down Town της Κύπρου σαν σε πίνακα του El Greco και σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη που παραχώρησε στον Αλέξανδρο Πρίφτη, μεταξύ άλλων, εξήγησε πώς είναι να γίνεσαι διάσημος μέσα σε μια μόνο μέρα.

Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξής του:

Κάθε χρόνο βουτάς για τον σταυρό;

Ναι, βέβαια. Το κάνω κάθε χρόνο. Από τότε που ήμουν μικρό παιδάκι, έβλεπα τον κόσμο που έπεφτε και ζήλευα. Όλο έλεγα «πότε θα μεγαλώσω αρκετά κι εγώ, ώστε να πέφτω στα νερά να τον πιάσω!». Τα τελευταία δύο χρόνια έπεσα στα νερά της Κωνσταντινούπολης και έπιασα τον σταυρό. Ωστόσο, πρέπει να σου πω ότι, αν εξαιρέσεις αυτά τα δύο χρόνια, τα προηγούμενα χρόνια έπιασα τον σταυρό πρώτος, δέκα χρονιές συνεχόμενες, σε αγιασμούς των υδάτων διαφόρων περιοχών της Ελλάδας. Επομένως, μιλάμε για τη δωδέκατη συνεχόμενη φορά. Από τα 18 βγαίνω πρώτος.

Πώς σου γεννήθηκε αυτή η ανάγκη να πιάνεις τον σταυρό;

Ξεκίνησα να βουτάω στον Ωροπό, στην Αθήνα, κάθε χρόνο, μαζί με τον αδελφό μου και μας έγινε συνήθεια. Έπειτα πήραμε δίπλωμα ναυαγοσωστικής, τόσο εγώ όσο και ο αδελφός μου, και μετά έγινε ένα τραγικό γεγονός στην οικογένεια.

Τι συνέβη;

Η γιαγιά μου, που ήταν χειμερινή κολυμβήτρια, χάθηκε στα νερά. Πνίγηκε. Μας κόστισε πολύ αυτό. Από τότε προσπαθούσα ακόμα πιο πολύ, να μη χάνω χρονιά και να βουτάω για τον σταυρό, πιάνοντάς τον πρώτος.

Είσαι θρήσκος; Πιστεύεις πολύ στον θεό;

Πιστεύω! Από την άλλη, όμως, δεν είμαι ο χριστιανός που θα πάει κάθε Κυριακή στην εκκλησία και θα κοινωνήσει. Ή θα εξομολογηθεί. Πάω, αλλά όχι συχνά.

Στον προσωπικό σου λογαριασμό, στο facebook, έχεις και μία φωτογραφία με τον Πατριάρχη στο Φανάρι. Αλήθεια, τι σου είπε εκείνος;

Ναι, τη βγάλαμε αφότου έπιασα τον σταυρό. Πιο πολύ ήταν μία εθιμοτυπική συνάντηση. Μου είπε να είμαι γερός, δυνατός και να έχω την ευλογία του θεού.

Όντως νιώθεις ευλογημένος κάθε φορά που πιάνεις τον σταυρό;

Είναι κάτι ξεχωριστό. Είναι μεγάλη τιμή και ο ιερέας σού δίνει την ευχή και την ευλογία του. Είναι κάτι που δεν μπορώ να στο εξηγήσω με λόγια. Ειλικρινά, έπειτα όλη η επόμενη χρονιά πηγαίνει καλά! Πάντα κάτι γίνεται και στο τέλος τα πράγματα έρχονται δεξιά και όμορφα. Τι να σου πω… Είναι το γούρι μου!

Σε ενόχλησε η τόση δημοσιότητα που πήραν οι φωτογραφίες σου με το μαγιό;

Δεν με ενόχλησε ακριβώς. Πιο πολύ εξεπλάγην, γιατί δεν κατάλαβα τον λόγο. Οι φίλοι μου με έπιασαν και μου το είπαν κι άρχισαν να μου στέλνουν τις φωτογραφίες. Αφού κάθε χρόνο βουτάω, τώρα με βρήκαν; Μάλλον, όμως, ναι. Τι να πω;  Εντάξει, δεν έγινε και κάτι. Αν δεν μου το έλεγαν οι φίλοι μου, δεν θα το έπαιρνα χαμπάρι.

Δεν μπαίνεις στο internet; Δεν το είδες από εκεί;

Μπαίνω, βλέπω, ενημερώνομαι. Αλλά δεν είδα τίποτα. Οι φίλοι μου άρχισαν την καζούρα κι έτσι το έμαθα. Γελάσαμε όλοι μαζί!

Πολλοί, μάλιστα, ήταν εκείνοι που σχολίασαν το μαγιό σου…

Ναι, το έμαθα κι αυτό. Άλλοι είπαν ότι έχει φράουλες, άλλοι ότι έχει κολοκύθες. Χαζομάρες! Το μαγιό μου είχε μπάλες του πόλο, οι οποίες είναι πορτοκαλί. Τώρα, πώς είδαν άλλα πράγματα, δεν ξέρω. Αλλά είναι ένα κανονικό μαγιό του πόλο με μπάλες του ίδιου αθλήματος.

solis3

solis5

solis6

solis4

solis2

solis1

 

Πηγή Downtown Κύπρου

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!