Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ζέτα Μακρυπούλια: Δεν φαντάζεστε ποιος την έπεισε να αποκτήσει instagram (ΦΩΤΟ)

Τον τελευταίο καιρό έχουμε δει την Ζέτα Μακρυπούλια να είναι πολύ ενεργή στο Instagram –σχετικά νέο απόκτημα για εκείνη, καθώς μέχρι το καλοκαίρι δεν είχε social media.

Τι ήταν, όμως, αυτό που την έκανε να ξεπεράσει τους δισταγμούς της και να αποκτήσει το δικό της account, @zeta_makripoulia_official;

«Με τα social media δεν τα πήγαινα καλά. Ειδικά με το facebook με άγχωνε που ξαφνικά βρίσκεσαι με τόσο πολλούς φίλους κι έλεγα ‘εγώ δεν μπορώ να κουμαντάρω τους 6-7 φίλους μου, πώς θα το διαχειριστώ όλο αυτό; Κυρίως η Ρούλα (σ.σ. η αγαπημένη της φίλη και φωτογράφος Ρούλα Ρέβη) ήταν αυτή που επέμενε τα τελευταία 2 χρόνια να κάνω έναν λογαριασμό στο instagram. Όλο το αναβάλαμε, όμως. Της έλεγα «δεν είμαι έτοιμη, την επόμενη φορά». Μια μέρα, όμως, που ήταν στο σπίτι μου, μου λέει ‘ε, δεν θέλει και κάποια ιδιαίτερη προετοιμασία’ και μου το έφτιαξε. Στην αρχή είχα άγχος τι να ποστάρω, κάθε πότε πρέπει να το κοιτάω, πώς να το χειριστώ. Μετά μου πέρασε το άγχος και άρχισε να μου αρέσει. Ήταν και καλοκαίρι, δεν δούλευα, έκανα διακοπές και είχα χρόνο να ασχοληθώ. Το πρώτο διάστημα ομολογώ πως κόλλησα. Μπήκα σε έναν κόσμο που για μένα ήταν πρωτόγνωρος δεδομένου πως δεν είχα άλλο social mediα!», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Μάλιστα, η ίδια εξήγησε: «Ενώ είχα χίλιες δύο φοβίες, μην πουν ότι το κάνω για να αυτοπροβάλλομαι, να μην φανεί πως εκθέτω την προσωπική μου ζωή τη στιγμή που θέλω να την προστατεύσω, μπαίνοντας στα προφίλ του κόσμου που άρχισε να με ακολουθεί, βλέποντας όμορφες προσωπικές στιγμές τους, είπα ‘Ζέτα ξεκόλλα. Είναι κάτι προσωπικό, ανεβάζεις ότι θέλεις εσύ, αλλά δεν είσαι η μόνη’. Έχω μπει σε πολλά προφίλ ανθρώπων που δεν είναι φίλοι μου και βλέποντας 10 φωτογραφίες τους, παίρνω μια αίσθηση για αυτούς. Είναι ένας διαφορετικός τρόπος επικοινωνίας. Μαγεύτηκα που μπορώ να μπω σε προφίλ ξένων ηθοποιών και σκηνοθετών και να δω τι ποστάρουν και μου ανοίχτηκε ένας νέος κόσμος!».

 

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!