Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Πασίγνωστη ηθοποιός χώρισε μετά από οκτώ χρόνια σχέσης-Φήμες για τρίτο πρόσωπο (ΦΩΤΟ)

Τέλος στην σχέση της έβαλε, μετά από οκτώ χρόνια κοινής πορείας, μία από τις πιο γνωστές ηθοποιούς, ενώ οι φήμες την θέλουν ερωτευμένη με κάποιον άλλο.

Η ηθοποιός και ο μουσικός γνωρίστηκαν πρώτη φορά πριν από 40 χρόνια, όμως, η ζωή τους έφερε κοντά το 2009. Ο έρωτας φαίνεται πως ήταν κεραυνοβόλος, καθώς συγκατοίκησαν αμέσως, σε μία έπαυλη αξίας 13 εκατομμυρίων δολαρίων στο Beverly Hills, που τώρα πωλείται.

Αν και η 79χρονη star παίνευε δημόσια τον 70χρονο πρώην σύντροφό της, ακόμα και για τις επιδόσεις του στο κρεβάτι, φαίνεται πως ήταν εκείνη που ζήτησε τον χωρισμό. Μάλιστα, δημοσιεύματα αναφέρουν ως αφορμή το ότι η Fonda δεν κατάφερε ποτέ να ξεπεράσει τον έρωτά της για τον Robert Redford, με τον οποίο γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας Ξυπόλητοι Στο Πάρκο, το 1967 και παίζουν μαζί στο Our Souls at Night που θα προβληθεί στο Netflix μέσα στη χρονιά.

«Είναι αλήθεια! Χωρίσαμε, αλλά είμαστε ακόμα ο ένας πολύ κοντά με τον άλλον», δήλωσε, στο Page Six, ο Richard Perry, κάνοντας γνωστό το τέλος της σχέσης με την Jane Fonda.

jane fonda richard perry

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!