Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: Ο Έλληνας που μεταμορφώνει την «Μις Αγγλία» (ΦΩΤΟ)

 

Της ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑΣ ΤΡΙΑΝΤΟΥ – ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

 

 

Την Αγγλίδα καλλονή  Kirsty Rose Heslewood που κέρδισε τον τίτλο Miss England  2014 «μεταμορφώνει»  με τα μαγικά του χέρια ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ! Ο Έλληνας κομμωτής και μακιγιέρ  που έχει επιμεληθεί τα μεγαλύτερα ονόματα στην Ελλάδα, κάνει «χρυσές δουλειές» στο Λονδίνο όπου  πηγαινοέρχεται τα τελευταία χρόνια!  Εκεί αναλαμβάνει τις πιο διάσημες αγγλίδες, όπως μοντέλα της Victoria Secret ενώ φέτος ξεκίνησε μια νέα συνεργασία με την όμορφη Kirsty η οποία αποθεώνει  τον έλληνα «μάγο» στα social media!

«Μακιγιάζ και μαλλιά από τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ που είναι ιδιοφυία.  Είναι τόσο ταλαντούχος» σχολιάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.  Οι δυο τους, στις εικόνες που εξασφαλίσαμε, δείχνουν να απολαμβάνουν την δουλειά μαζί: «Είναι ένα υπέροχο κορίτσι, μια γυναίκα  που εκτός από εξωτερική ομορφιά έχει και πολλά  ταλέντα» δηλώνει στο Secret ο διάσημος μακιγιέζ και κομμωτής.  «Έχουμε γίνει φίλοι, την έχω καλέσει και στην Ελλάδα και το καλοκαίρι θα περάσει ένα μέρος των διακοπών στης στα νησιά μας» προσθέτει! Η Μις Αγγλία 2014, είναι περιζήτητη ενώ εκτός από μοντέλο έχει εργαστεί και ως παρουσιάστρια. Με τον  «δικό μας» Κωνσταντίνο  ταίριαξε αμέσως  και μετά κάθε τους συνεργασία, τον αποθεώνει στα social media! Ο ίδιος νιώθει πως απλά κάνει τη δουλειά του όσο καλύτερα μπορεί. Δεν παύει όμως να νιώθει και περήφανος όταν  γυναίκες με διεθνή καριέρα τον θεωρούν κορυφαίο και το δηλώνουν δημόσια!

Η δουλειά του έχει κερδίσει τις  καλύτερες εντυπώσεις μέχρι τώρα. Ο ίδιος  «εξαφάνισε» πολλούς συναδέλφους του κατά τη διάρκεια της επιλογής των κατάλληλων ανθρώπων που θα πλαισίωναν τους συνεργάτες μεγάλης εταιρίας! Δεδομένου του ότι το Λονδίνο διαθέτει ταλαντούχους κομμωτές και μακιγιέρ, ένας Έλληνας δεν θα είχε την ίδια τύχη αλλά δεν θα ήταν και στην πρώτη επιλογή τους. Όχι όμως και ο δικός μας Εμμανουήλ που έχει δώσει εδώ και 10 χρόνια περίπου τεράστια δείγματα δουλειάς του σε Ελλάδα και εξωτερικό. Η καριέρα του στο εξωτερικό ξεκίνησε το 2004 με την συμμετοχή του στην Γιουροβίσιον ως μακιγιέρ τραγουδιστών ενώ από τότε έχει ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ έχεις συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα στην Ελλάδα που τον εμπιστεύονταν με κλειστά μάτια! Όπως με τη Ρούλα Κορομηλά, την Ελένη Πετρουλάκη, την Κατερίνα Καραβάτου, την Χριστλίνα Λαμπρίρη, την Κάτια Ζυγούλη και πολλές ακόμα!

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!