Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Melania Trump: Το σύνολο που έκλεψε τις εντυπώσεις-Γιατί θύμισε σε όλους την Jackie Kennedy

Μπορεί, άθελά της, να προκάλεσε αντιπαράθεση μεταξύ των σχεδιαστών μόδας, καθώς κάποιοι αρνήθηκαν να την ντύσουν, ωστόσο, η Melania Trump κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις με το look της στην ορκωμοσία του νέου προέδρου των ΗΠΑ και, μάλιστα, να την συγκρίνουν με την Jackie Kennedy!

Επιβεβαιώνοντας τις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει, η Melania εμφανίστηκε στην τελετή με δημιουργία του Ralph Lauren. Συγκεκριμένα, έβαλε ένα midi φόρεμα, σε baby blue απόχρωση, με oversized γιακά και ladylike κόψιμο.

melania trump look

Το look της συμπληρώθηκε με ανοιχτόχρωμες γαλάζιες γόβες και ψηλά suede γάντια, με ασορτί clutch.

Το σύνολο της νέας Πρώτης Κυρίας θύμισε σε πολλούς αυτό μίας παλιότερης και, για την ακρίβεια, το outfit της Jackie Kennedy στην ορκωμοσία του John F. Kennedy, το 1961.

kennedy

Θυμίζουμε πως για την πρώτη επίσημη εμφάνισή της στο πλευρό του Donald Trump, σε δείπνο το βράδυ της Πέμπτης, η Melania επέλεξε ένα ολόχρυσο φόρεμα τύπου mermaid, με την υπογραφή της Λιβανέζας σχεδιάστριας Reem Acra, το οποίο συνδύασε με nude γόβες.

melania trump

Ακολούθησε ένα αυστηρό total black σύνολο, στην εκδήλωση για τους πεσόντες των ΗΠΑ στο Εθνικό Κοιμητήριο του Άρλινγκτον, όπου η 45χρονη εμφανίστηκε με μαύρο παλτό μέχρι το γόνατο, δια χειρός Norisol Ferrari και από μέσα φορούσε ένα μαύρο midi φόρεμα.

melania trump arlington

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!