Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Το μήνυμα της Ρούλας Κορομηλά για τα εγκαταλελειμμένα μωρά και η απάντηση-καρφί της Ελεονώρας Μελέτη για τον… (ΦΩΤΟ)

Έντονη αίσθηση προκάλεσαν τα τιτιβίσματα των δύο παρουσιαστριών χθες το βράδυ.

Η Ρούλα Κορομηλά με αφορμή την εγκατάλειψη των τριών μικρών παιδιών στην Πάτρα, γνωστή για την ευαισθησία της σε αντίστοιχα θέματα, εξέφρασε τη θλίψη της για την αποτρόπαιη πράξη. Συγκεκριμένα έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό

«Η άλλη εγκαταλείπει τα 3 μωρά της στους δρόμους. Πως θα μεγαλώσουν αυτά; Ένας Θεός ξέρει. Ο άλλος σκότωσε το βρέφος του από το ξύλο. Φρίκη φρίκη».

Η άλλη εγκαταλείπει τα 3 μωρά της στους δρόμους.Πως θα μεγαλωςουν αυτα?Ένας θεός

Μετά από το συγκεκριμένο tweet η Ελεονώρα Μελέτη απάντησε με μορφή απορίας γράφοντας το εξής: «Μα γιατί αφού #sixamenios λέει πως ο Θεός ξέρει που δίνει τα παιδιά»!

meleti-koromila

Το συγκεκριμένο τιτίβισμα της παρουσιάστριας αφορούσε ξεκάθαρα το Μένιο Φουρθιώτη, τόσο λόγω του tag, όσο και λόγω όσων είχαν συμβεί κατά την αποχώρηση της Ρούλας Κορομηλά από το Epsilon. Τότε μέσα από την εκπομπή Αποκαλυπτικά, ο παρουσιαστής είχε αναφερθεί αφήνοντας ξεκάθαρα υπονοούμενα στον ιερό ρόλο της μητέρας που όπως είχε αναφέρει «είναι ένα δώρο που κάνει ο Θεός στις μανούλες που τους στέλνει παιδιά για να τα μεγαλώσουν με ήθος και αξιοπρέπεια», ενώ είχε υποστηρίξει πως ο Θεός δεν κάνει λάθη.

Μία ώρα μετά βέβαια ήρθε και η απάντηση από τη Ρούλα, που της απάντησε: «Προφανώς όσοι μιλάνε κατευθείαν με Τον Θεό έχουν άμεση και καλύτερη ενημέρωση από όλους εμάς τους κοινούς θνητούς».

Η ατάκα της τα  είπε όλα!

 

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!