Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Πιερίδη- Κατριβέσης: Φωτογραφίζονται μαζί και μιλούν για την πρόταση γάμου και το γαμήλιο ταξίδι (ΦΩΤΟ)

Λεπτομέρειες για την πρόταση γάμου και το ταξίδι του μέλιτος αποκαλύπτουν η Μαριάντα Πιερίδη και ο Δημήτρης Κατριβέσης, σε κοινή φωτογράφηση και συνέντευξή τους λίγο πριν παντρευτούν.

Η τραγουδίστρια και ο σεφ θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, μετά από δύο χρόνια σχέσης, αυτή την Κυριακή, 22 Ιανουαρίου. Ο γάμος θα γίνει στον Άγιο Δημήτριο τον Λουμπαρδιάρη, στο Θησείο και η δεξίωση στην Πλάκα, ενώ κουμπάρα θα είναι η καλή τους φίλη, η γνωστή σεφ Ντίνα Νικολάου.

«Η πρόταση γάμου έγινε… επί του καναπέως. Ένα βραδάκι, εκεί που κάναμε γραφειακές δουλειές, εκείνη την περίοδο ο Δημήτρης έγραφε το βιβλίο του, μου είπε “τι λες; Μήπως να παντρευτούμε;”. Μετά από λίγες ημέρες, πήγε και μου πήρε δαχτυλίδι», αποκαλύπτει, στο περιοδικό You, η τραγουδίστρια.

Όπως εξομολογείται, εκείνη τη στιγμή ένιωσε σαν να την είχαν χαστουκίσει! «Συμφώνησα, φυσικά κι εκείνος μου πρότεινε να το κάνουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα», συμπληρώνει, ενώ παραδέχεται ότι δεν περίμενε πως ο Δημήτρης θα της έκανε πρόταση γάμου.

«Ποτέ δεν σκεφτήκαμε τον γάμο σαν υποχρέωση, όλα ήρθαν φυσιολογικά. Ζούμε μαζί και είμαστε οικογένεια. Δεν θα αλλάξει κάτι με τον γάμο, ίσα-ίσα που θα μας δέσει περισσότερο», δηλώνει ο σεφ και συμπληρώνει χαριτολογώντας: «μόνο που μου είχε σπάσει τα νεύρα “θέλω δαχτυλίδι, θέλω δαχτυλίδι”. Της το πήρα και ηρέμησε!».

Το ζευγάρι έχει ήδη κανονίσει και το γαμήλιο ταξίδι. Όπως αποκαλύπτουν, θα πάνε για δέκα μέρες στο Σαν Σεμπαστιάν στην βόρεια Ισπανία, μία πόλη που έχει τα περισσότερα michelin αστέρια στον κόσμο και… όλη την ημέρα τρως!

pieridi-dimitris-you-1

pieridi-dimitris-you-2

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!