Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Το παραδέχθηκε: Έλληνας ηθοποιός ζήτησε από την σύντροφό του να διαγράψει τα social media (VIDEO)

Τα social media έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας, σε σημείο που κάποιοι άνθρωποι να μην μπορούν χωρίς αυτά, αλλά και κάποιοι να διαλύουν τις σχέσεις τους, φιλικές ή ερωτικές, εξαιτίας τους.

«Ασχολούμαι σε κακό βαθμό με τα social media. Είμαι βαρετή παρέα», είπε πρόσφατα, στο The 2Night Show, η Πηνελόπη Πλάκα, ενώ δεν δίστασε να παραδεχτεί πως πρώην σύντροφός της τής ζήτησε να διαγράψει τους λογαριασμούς της.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η δήλωση της ηθοποιού πυροδότησε συζητήσεις για το ποιος μπορεί να ήταν ο πρώην, μέχρι που ο ίδιος… το παραδέχθηκε και, μάλιστα, on camera!

«Ναι, εγώ είμαι αυτός!», ανέφερε, με αφοπλιστική ειλικρίνεια, ο Κώστας Αποστολάκης, όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο και συνέχισε: «όταν κάνεις μια σχέση δεν πρέπει να έχεις και social media, διαλύθηκε το θέμα! Είμαι σίγουρος γι’ αυτό που σου λέω. Δοκίμασέ το κι εσύ να δεις πως είναι».

Θυμίζουμε πως οι δύο ηθοποιοί χώρισαν απρόσμενα τον περασμένο Οκτώβρη, μετά από δύο χρόνια σχέσης, με τον Κώστα να δηλώνει πως το φινάλε επήλθε λόγω ασυμφωνίας και οι σχέσεις τους παραμένουν φιλικές.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!