Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Παίκτρια του Fame Story έγινε μανούλα και δεν το πήρε είδηση κανείς (ΦΩΤΟ)

Το Fame Story 2 προβλήθηκε τη σεζόν 2003-2004 από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Το επιτυχημένο talent show, ακολούθησε την επιτυχημένη συνταγή της προηγούμενης σεζόν, με τους παίκτες να παραμένουν στο επίκεντρο για μία ακόμη χρονιά.

Ανάμεσα σε αυτούς και μία κοπέλα με ιδιαίτερα αισθαντική φωνή. Η Αθηνά Βελισσάρη ξεχώρισε μέσα από το talent show, όμως μετέπειτα αποστασιοποιήθηκε από τα φώτα της δημοσιότητας. Μάλιστα πριν λίγα χρόνια, έγινε γνωστό πως παντρεύτηκε τον Ελληνοαμερικανό, Jerry Kapsaskis, αφήνοντας τα πάντα πίσω για χάρη του αγαπημένου της!

athna-velissari

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΘΗΝΑ ΒΕΛΙΣΣΑΡΗ FAME STORY

Η Αθηνά μετακόμισε στην Αμερική και έχει κάνει την οικογένειά της στο πλευρό του καλού της, ο οποίος διατηρεί το δικό του εστιατόριο. Όπως έγινε γνωστό όμως πριν λίγους μήνες γεννήθηκε το πρώτο τους παιδί!

Η όμορφη τραγουδίστρια βρίσκεται αυτό το διάστημα στην ιδιαίτερη πατρίδα της, τη Χίο, καθώς ήθελε να γεννήσει στην Ελλάδα, κοντά στην οικογένεια της. Στην τελευταία συνέντευξη που έδωσε στο HappyTv, εξομολογήθηκε πως μεταξύ άλλων μέχρι και τον Αύγουστο του 2015 εργαζόταν στη Νέα Υόρκη ως τραγουδίστρια και μετά έμεινε έγκυος.

Στις ΗΠΑ ζει από το Σεπτέμβριο του 2014 ενώ εξήγησε πως επέστρεψε στην χώρα μας και τη Χίο για να γεννήσει και να έχει τη μαμά της κοντά της. Πότε όμως θα επιστρέψει στη βάση της; «Μετά το καλοκαίρι. Να χαρούμε λίγο με την μικρή μου τα μπάνια και τον ήλιο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

athna-velissari-sizigos

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!