Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Μόνο στην Freddo: Λευτέρης Κιντάτος-«Η γεύση που μου έχει αφήσει το “Voice” δεν είναι γλυκιά. Τότε έχασα τον πατέρα μου»

Της Σπυριδούλας Τριάντου-Εφημερίδα Freddo

Tον απολαύσαμε στο ελληνικό μουσικό ριάλιτι «The Voice of Greece», στην ομάδα του Αντώνη Ρέμου, και κλέβοντας τις εντυπώσεις όλων κατάφερε και έφτασε μέχρι τον τελικό, κατακτώντας άξια την 3η θέση. Αξέχαστη στιγμή τόσο για εκείνον όσο και για τον κόσμο ήταν όταν ο Βασίλης Καρράς εμφανίστηκε πάνω στη σκηνή μαζί του. Το «Για την πάρτι της» ήταν το δώρο του Βασίλη στον διαγωνιζόμενο. Το έγραψε ο ίδιος και το έδωσε στον Λευτέρη. Το κοινό τον υποδέχθηκε με θέρμη από την πρώτη στιγμή, ξεσπώντας σε παρατεταμένα χειροκροτήματα.

Ο Λευτέρης Κιντάτος είναι ένας καλλιτέχνης με πάθος, άφθονο ταλέντο και μεγάλη ψυχή. Πριν από δύο χρόνια συνεργάστηκε στο «Posidonio» με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και λίγο αργότερα έδωσε τραγούδια που έγιναν τεράστιες επιτυχίες, όπως το «Οσα νιώθω».

Πώς είσαι αυτή την περίοδο;

Είμαι, δόξα τω θεώ, σε πολύ δημιουργική φάση, θα έλεγα στην καλύτερη φάση της ζωής μου, γιατί κάνω αυτό που αγαπώ και που πάντα ήθελα, οπότε όλο αυτό είναι χαρά μεγάλη και ευλογία… Εύχομαι στον καθένα ξεχωριστά να μπορέσει να το νιώσει. Επίσης αυτή την περίοδο είμαι στο «Σκυλαδικο Vip» και κάνω αυτό που αγαπώ… Ευχαριστώ τον Θεό και όλο τον κόσμο που μου δίνεται η ευκαιρία να το κάνω.

Σε γνωρίσαμε ως τραγουδιστή, αλλά όμως είσαι και ταλαντούχος συνθέτης. Εχεις δώσει μεγάλες επιτυχίες, όπως πρόσφατα το κομμάτι του Αργυρού, το «Οσα νιώθω», που έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία.

Η μουσική είναι κάτι που σε βρίσκει, που δεν σου δίνεται το δικαίωμα να μην την αγαπήσεις, γιατί υπάρχει μέσα σου, αν το έχεις… Ετσι κι εγώ ξεκίνησα από παιδάκι να τραγουδάω, να παίζω πιάνο και να γράφω τραγούδια, όχι για να γίνουν επιτυχίες, αλλά γιατί τα έχω πραγματικά νιώσει όσα λένε… Αυτή η ειλικρίνεια των τραγουδιών πιστεύω ότι είναι και η επιτυχία.

Δεν μπήκες στον πειρασμό να κρατήσεις κάποιο τραγούδι για σένα;

Και βέβαια έχω τραγούδια για μένα και το επόμενο τραγούδι μου, που σε λίγο καιρό έρχεται, θα έχει την υπογραφή μου στους στίχους και στη μουσική!

Τι άνθρωπος είναι ο Λευτέρης;

Δεν θα το απαντήσω εγώ αυτό το ερώτημα. Θεωρώ ότι ο κόσμος είναι αυτός που θα κρίνει και θα καταλάβει τι άνθρωπος είμαι. Ο καθένας παίρνει αυτό που του αξίζει. Εγώ το μόνο που θα πω είναι ότι παλεύω καθημερινά για να πάρω αυτό που μου αξίζει πραγματικά.

Ποια είναι τα όνειρά σου σε ό,τι αφορά τη μουσική;

Τα όνειρά μου είναι να μπορέσω κάποια στιγμή να γίνω μουσικά αποδεκτός από τον κόσμο και να υποστηρίξω επάξια το λαϊκό τραγούδι, που αγαπώ όσο τίποτα.

Με τον Ρέμο έχεις επαφές;

Έχω πολύ καλές σχέσεις, τον συμβουλεύομαι και τον αγαπώ πολύ και απ’ ό,τι βλέπω τα αισθήματά μας είναι αμοιβαία.

Πώς θα τον χαρακτήριζες σήμερα μέσα από την επαφή που είχατε;

Θα τον χαρακτήριζα ντόμπρο, ειλικρινή και καθαρό άνθρωπο, με ψυχή μικρού παιδιού… Πίσω από όλα αυτά πιστεύω ότι κρύβεται η επί τόσα χρόνια επιτυχία του.

Ποια είναι η μεγαλύτερη δυσκολία που βίωσες στη ζωή σου;

Το σημαντικό σε οποιαδήποτε δυσκολία βιώσεις, γιατί όλοι μας βιώνουμε δυσκολίες, είναι να βρεις τη δύναμη να την ξεπεράσεις. Αυτό προσπαθώ να κάνω, να είμαι δυνατός.

Έχασες τον πατέρα σου ενώ ήσουν στο «Voice». Τι γεύση σου έχει αφήσει το σόου μετά από αυτό;

Η γεύση που μου έχει αφήσει το «Voice» δεν είναι γλυκιά και νοσταλγική… Ο χαμός του πατέρα είναι μια δύσκολη στιγμή, μια δύσκολη στιγμή για κάθε άνθρωπο, που δεν συναθροίζεται με κανένα «Voice» και με τίποτα άλλο…

Έχεις δηλώσει πως αντιμετωπίζει και η μητέρα σου κάποιο πρόβλημα.

Το κάθε σπίτι έχει τα προβλήματά του, έτσι και το δικό μου δεν πρωτοτυπεί. Με δύναμη, πίστη και υπομονή όλα ξεπερνιούνται.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!