Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Μόνο στην Freddo: Λευτέρης Κιντάτος-«Ο Ρέμος είναι ντόμπρος, με ψυχή μικρού παιδιού»

Tον απολαύσαμε στο ελληνικό μουσικό ριάλιτι «The Voice of Greece», στην ομάδα του Αντώνη Ρέμου, και κλέβοντας τις εντυπώσεις όλων κατάφερε και έφτασε μέχρι τον τελικό, κατακτώντας άξια την 3η θέση. Αξέχαστη στιγμή τόσο για εκείνον όσο και για τον κόσμο ήταν όταν ο Βασίλης Καρράς εμφανίστηκε πάνω στη σκηνή μαζί του. Το «Για την πάρτι της» ήταν το δώρο του Βασίλη στον διαγωνιζόμενο. Το έγραψε ο ίδιος και το έδωσε στον Λευτέρη. Το κοινό τον υποδέχθηκε με θέρμη από την πρώτη στιγμή, ξεσπώντας σε παρατεταμένα χειροκροτήματα.

Ο Λευτέρης Κιντάτος είναι ένας καλλιτέχνης με πάθος, άφθονο ταλέντο και μεγάλη ψυχή. Πριν από δύο χρόνια συνεργάστηκε στο «Posidonio» με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και λίγο αργότερα έδωσε τραγούδια που έγιναν τεράστιες επιτυχίες, όπως το «Οσα νιώθω».

Πώς είσαι αυτή την περίοδο;

Είμαι, δόξα τω θεώ, σε πολύ δημιουργική φάση, θα έλεγα στην καλύτερη φάση της ζωής μου, γιατί κάνω αυτό που αγαπώ και που πάντα ήθελα, οπότε όλο αυτό είναι χαρά μεγάλη και ευλογία… Εύχομαι στον καθένα ξεχωριστά να μπορέσει να το νιώσει. Επίσης αυτή την περίοδο είμαι στο «Σκυλαδικο Vip» και κάνω αυτό που αγαπώ… Ευχαριστώ τον Θεό και όλο τον κόσμο που μου δίνεται η ευκαιρία να το κάνω.

 

Διαβάστε την συνέχεια στην Freddo του Σαββατοκύριακου που κυκλοφορεί!

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!