Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Γιώτα Τριγώνη: Πρωτοχρονιά με…ασφάλεια στο Ντουμπάι (ΦΩΤΟ)

Της ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑΣ ΤΡΙΑΝΤΟΥ– ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ FREDDO

Στο μακρινό Ντουμπάι άλλαξε χρόνο η Γιώτα Τριγώνη μαζί με τον σύντροφό της, τα δυο της αδέρφια και καλούς φίλους. Η γοητευτική οδοντίατρος και  γραμματέας Τουρισμού των ΑΝ.ΕΛ. λατρεύει τη ζέστη και κάθε χρόνο βάζει στο πρόγραμμά της ένα ταξίδι στο Νουμπάι! Οι φωτογραφίες της στο Instagram απεικονίζουν τα όμορφα μέρη που επισκέφτηκε ενώ η ίδια ποζάρει πιο όμορφη από ποτέ! Άλλωστε είναι μια γυναίκα που εκτός από πολύ μορφωμένη, δημιουργική και επιτυχημένη σε ότι και αν κάνει, μαγνητίζει κάθε αρσενικό στο πέρασμά της.

«Πήγα στις 29 Δεκεμβρίου και επέστρεψα την Τρίτη, 2 του μήνα» δηλώνει στη Freddo. Όμως γιατί διάλεξε αυτόν τον προορισμό για να υποδεχθεί το νέο έτος; «Είχα ανάγκη να φύγω, να ξεκουραστώ  και ήθελα να πάω κάπου ζεστά αλλά και ασφαλή. Με τόσα που γίνονται πλέον η Ευρώπη δεν παρέχει ασφάλεια» εξηγεί. Στο Ντουμπάι πηγαίνει κάθε χρόνο και το αγαπά πολύ: «Μου αρέσει πολύ το κλίμα, έχει άνεση, νιώθεις απέραντη ελευθερία παρόλο που είναι ένα Μουσουλμανικό κρατίδιο. Νιώθεις πως είσαι ελεύθερος και έχεις και ασφάλεια» μας λέει. Σε λίγες μέρες η Γιώτα Τριγώνη θα ετοιμάζει ξανά βαλίτσες αφού θα ταξιδέψει σε Ιταλία και Λιχτενστάιν : «Θα κάνω ένα ταξίδι καθαρά επαγγελματικό αυτή τη φορά καθώς ως οδοντίατρος έχω πολλές υποχρεώσεις» Για όσους δεν γνωρίζουν η Γιώτα Τριγώνη  η Γιώτα Τριγώνη έχει και επιχειρηματική δράση στην Τουρκία, αφού είναι μέτοχος στο ξενοδοχείο «And» της Κωνσταντινούπολης, ενώ έχει μόνιμη έδρα το Λιχτενστάιν και τη γειτονική Ελβετία. Σε ότι αφορα τα άεσα σχέδια της   μας λέει: «Τώρα για κάποιες μέρες στην Ελλάδα έχουμε να κοιτάξουμε τον χειμερινό τουρισμού μέσα από τη Γραμματεία Τουρισμού».

Η Γιώτα Τργώνη έχει διαφημίσει την Αθήνα, τα ιστορικά της αξιοθέατα και ανθρώπους της καθημερινότητάς της, με την έκθεση φωτογραφίας «Athens Through My Eyes» (Η Αθήνα μέσα από τα μάτια μου) η οποία έχει ήδη “ταξιδέψει” πέρα από την πρωτεύουσά μας, σε Κωνσταντινούπολη, Λονδίνο, Ζυρίχη. Έχει εκδοθεί και σχετικό βιβλίο-λεύκωμα, στα ελληνικά και στα αγγλικά, το οποίο παρουσιάστηκε το 2014 στην Παλαιά Βουλή και ήδη έλκει το ενδιαφέρον του κοινού στις προθήκες ελληνικών και ξένων βιβλιοπωλείων».

Το 2014 εκλέχτηκε πρέσβειρα της Ελλάδας στο Εξωτερικό από ξένα Μέσα Ενημέρωσης και εντάχτηκε στη διεθνή εγκυκλοπαίδεια του Who is Who», ενώ το 2012 ήταν μία από τις υποψήφιες στην Ελβετία για το βραβείο «Γυναίκα της Χρονιάς». Επίσης, «είναι μέλος της WIN Hellas (Women In Need) / «Γυναίκες κατά της Κακοποίησης» και ενεργό μέλος της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!