Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Μόνο στη Freddo: Ο Μάρκος Σεφερλής απαντά πρώτη φορά στις φήμες που μιλούν για κρίση στο γάμο του!

ΤΗΣ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑΣ ΤΡΙΑΝΤΟΥ- ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ FREDDO

Πολυμήχανος, ταλαντούχος, δημιουργικός, μα πάνω απ’ όλα ένας γλυκός άνθρωπος. Αυτός είναι ο Μάρκος Σεφερλής, που το νέο έτος κάνει «Ντου από παντού» στο θέατρο «Περοκέ»! Μετά την επιτυχημένη περιοδεία του «Αγάπη μόνο» σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κύπρο, επιστρέφει στο χειμερινό «Περοκέ» με μια παράσταση που σπάει τα ταμεία στις θεατρικές σκηνές του εξωτερικού. Πρόκειται για μια θεότρελη βρετανική κωμωδία που ανεβαίνει πρώτη φορά στην Ελλάδα με 13 ηθοποιούς σε 52 ρόλους.

Από την Κυριακή 1η Ιανουαρίου ο Μάρκος Σεφερλής με την παρέα του μας οδηγούν σε νέα μονοπάτια. Στη σκηνή θα απολαύσουμε ένα ξεχωριστό και επικίνδυνο ταυτόχρονα θέαμα, αφού ο ίδιος έχει φροντίσει να μας εκπλήξει κάνοντας ένα βήμα παραπάνω απ’ όσα έχουμε δει μέχρι σήμερα. «Κάνουμε ντου στην  κατάθλιψη, στη μιζέρια, στη στενοχώρια και θέλουμε με κάθε τρόπο να τα χτυπήσουμε αυτά», δηλώνει στη «Freddo». «Είναι μια νέα αρχή στα δικά μου μέχρι τώρα θεατρικά δρώμενα. Είναι κάτι διαφορετικό, δύσκολο, επικίνδυνο. Εχει μέσα ακροβατικά, οι ηθοποιοί κρεμιούνται, η Ελενα κρεμιέται…», τονίζει.

 

Μαζί στη σκηνή

Φέτος η σύζυγός του Ελενα Τσαβαλιά έπειτα από τρία χρόνια απουσίας θα ανέβει και πάλι στη σκηνή, δίπλα στον Μάρκο: «Μου έκανε ντου στα ξαφνικά εκεί που κάναμε ανάγνωση  στο έργο και είπε “θα παίξω”! Πλάκα κάνω (γέλια). Hταν επιθυμία δική μου, δική της, αλλά και του κόσμου που με ρωτούσε γιατί δεν είναι μαζί μας. Και εκείνη το είχε ανάγκη,  δεν μου έκανε τη δύσκολh. Ισως την ιντριγκάρισε  και το έργο και όλα αυτά που απαιτεί ο ρόλος της, με τις άπειρες ώρες γυμναστικής που κάνει κάθε μέρα θα “πετάει” τώρα και στη σκηνή, αφού κάνει γιόγκα, κρεμιέται, κάνει ακροβατικά…», εξηγεί. Ο Μάρκος την ήθελε δίπλα του όχι μόνο γιατί του έλειπε καλλιτεχνικά, αλλά γιατί από την Eλενα παίρνει δύναμη πάνω στη σκηνή: «Tο έργο είναι πολύ απαιτητικό και παίρνω στήριξη ηθική και καλλιτεχνική από την Eλενα, γιατί  με ξέρει καλά ως άνθρωπο και ξέρει τι ζητάω».

Η Ελενα στη σκηνή κάνει «ντου» και στον έρωτα. Οι θεατές θα δουν το ζευγάρι να ερωτεύεται και στη σκηνή! Από την αρχή: «Με ερωτεύεται τρελά στο έργο και φτάνει και στον θάνατο για μένα». Τον ρωτάω για όσα γράφονται -ξανά- και αφορούν προβλήματα στον γάμο τους: «Γελάμε μωρέ. Μου είναι αδιάφορα όλα αυτά. Η μεγαλύτερη απόδειξη είναι πως είμαστε μαζί τόσα χρόνια, και αυτό δεν είναι ούτε ψεύτικο ούτε προσποιητό. Θα έβγαινε η αλήθεια στη φόρα αν ήταν αλλιώς. Είμαστε καλά μαζί και το ξέρει και το παιδί μας και ο κόσμος», παραδέχεται και δίνει έτσι τη δική του απάντηση στις φήμες για χωρισμό. Ο Μάρκος Σεφερλής  ξέρει πως «πουλάει»; «Προφανώς, για να ασχολούνται μαζί μου, κάτι θα υπάρχει. Εγώ δεν έχω αλλάξει όμως, δεν θα αλλάξω ποτέ», τονίζει.

«Δεν με παίρνει από κάτω»

Σύντομα αλλάζουμε χρονιά. Υπήρχαν φορές που ο ίδιος δεν είχε καλά Χριστούγεννα και καλή Πρωτοχρονιά; «Ναι… ήταν τα δύσκολα χρόνια που περάσαμε με τη Ελενα με τα οικονομικά προβλήματα που είχαμε λόγω του “Δελφιναρίου”. Oμως όταν είναι γιορτές και έχεις και ένα παιδί, πρέπει να τα ξεχνάς όλα και να βγάζεις τον καλύτερό σου εαυτό». Δύναμη του η οικογένειά του, αλλά και ο κόσμος: «Δεν με παίρνει από κάτω. Αλήθεια. Εγώ είμαι για να μοιράζω χαμόγελα στον κόσμο. Με επηρεάζουν πράγματα, ναι, αλλά είναι καθήκον μου να κάνω τον άλλον να γελάσει. Είναι πια τρόπος ζωής για μένα».

Σε ό,τι αφορά τα τηλεοπτικά του, ο Μάρκος Σεφερλής είναι σε νέες συζητήσεις με το Star μετά την ολοκλήρωση των εκπομπών του «Ραντεβού»:  «Το “Ραντεβού” τέλειωσε τα Χριστούγεννα, ήταν για μία σεζόν και πήραμε παράταση και για τη φετινή, το είχαμε ανακοινώσει από την αρχή.  Επίσης  το “Blind Taste”, όπου είμαι παραγωγός, πήρε παράταση.

Συγκίνηση

Σε ότι αφορά εμένα, συζητάμε με το Star για μια νέα εκπομπή», αποκαλύπτει!

Θα επέστρεφε στην πρωινή ζώνη; «Αν μου δινόταν η ευκαιρία, γιατί όχι; Αποδείχθηκε πως άρεσε στον κόσμο», δηλώνει.

Μετράει χρόνια στο θέατρο, αλλά και στην τηλεόραση, με σατιρικές εκπομπές – και όχι μόνο. Ποιον χώρο θεωρεί πιο σκληρό; «Την τηλεόραση θεωρώ πιο σκληρή. Εκεί όλοι διεκδικούν μια θέση, η ιδιότητα είναι εφήμερη, γιατί τελειώνει ένα πρόγραμμα και δεν ξέρεις αν θα έχεις δουλειά την επόμενη σεζόν. Στο θέατρο χτίζεις την καριέρα σου και όταν φτάσεις κάπου ξέρεις μετά πού βαδίζεις». Στο θέατρο έχει πολλά να μας δείξει ακόμα.

Πνεύμα ανήσυχο, ο Μάρκος Σεφερλής δεν επαναπαύεται στην επιτυχία του: «Ολα μού έχουν περάσει από το  μυαλό. Και το να κάνω κάτι διαφορετικό. Προσπαθώ να εξελίσσομαι όμως, γι’ αυτό και δεν έχουν σχέση όσα έκανα τα πρώτα χρόνια με το σήμερα, χωρίς να τα αποποιούμαι» .

«Είναι σχολή ο Σεφερλής», του λέω και με ταπεινότητα μου απαντά: «Το υπηρετώ πολλά χρόνια αυτό που κάνω. Αρέσει στον κόσμο και το αποκαλεί “σχολή Σεφερλή”. Εγώ θα συνεχίσω να συναγωνίζομαι και να ανταγωνίζομαι τον εαυτό μου για να δίνω πάντα το καλύτερο δυνατόν».  Ξέρει πως αυτό που κάνει έχει κόπο, αγάπη, μεράκι και με κάποιον τρόπο θα τον ανταμείψει: «Δεν φοβάμαι, χωρίς να ξέρω ότι θα κάνω επιτυχία. Κάθε βράδυ είναι μια νέα παράσταση, κάνω τον σταυρό μου να πάνε όλα καλά και με τη βοήθεια του Θεού και έχω μια ανώτερη προστασία. Ο,τι βάζω στο μυαλό μου το κάνω να πετύχει. Πάντα προσπαθώ να κάνω τη διαφορά», εξηγεί στη «Freddo».

«Υγεία μόνο»

O Μάρκος Σεφερλής είναι ένας άνθρωπος που βοηθάει πολύ κόσμο. Ομως δεν το διαφημίζει ποτέ. Δεν μένει όμως και κρυφό, αφού υπάρχουν άνθρωποι που τον ευχαριστούν δημόσια για τις πράξεις του. Φέτος για μία ακόμα χρονιά επισκέφτηκε παιδιά με ανίατες ασθένειες – και λύγισε. Γι’ αυτό και όταν του ζήτησα να κάνει μια ευχή για το 2017, μου είπε: «Μόνο υγεία. Για όλες τις χρονιές. Είναι μια κλασική ευχή, αλλά η υγεία είναι το πολυτιμότερο αγαθό. Μακάρι να μπορούσαμε όλοι να βοηθάμε, και το κάνουμε!  Αλλοι πολύ, άλλοι λίγο, αλλά το θέμα της υγείας με ευαισθητοποιεί πολύ. Εχω επισκεφτεί παιδιά που πάσχουν από ανίατες ασθένειες -και που κάποια τώρα δεν είναι ανάμεσά μας-  που με έχουν κάνει να σκέφτομαι πρώτα την υγεία. Εχω δει ανθρώπους να υποφέρουν και τα παιδιά και τους γονείς που ζουν το δράμα… Ας είμαστε όλοι καλά λοιπόν», ολοκληρώνει!

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!