Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ιρένε Τρόστ:  Από την πίστα σοπράνο στο σανίδι!

Της ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑΣ ΤΡΙΑΝΤΟΥ – ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ FREDDO

Νέο ξεκίνημα θα κάνει με την έλευση του 2017 η Ιρένε Τροστ. Η  όμορφη τραγουδίστρια θα εμφανιστεί στο θέατρο , με έναν ρόλο που  που θα εντυπωσιάσει τους θεατές..  Μετά από πρόταση που δέχθηκε και αφού πραγματοποίησε μια σειρά συναντήσεων, «έκλεισε» με την παράσταση «Το πορτραίτο του Ντόριαν Γκρέι»  που σκηνοθετεί ο  Εμμανουήλ  Μάνιος με πρωταγωνιστή τον  Άνθιμο Ανανιάδη. Μάλιστα  για τις ανάγκες της παράστασης, ο ηθοποιός μάκρυνε αρκετά το μήκος των μαλλιών του, προσθέτοντας τρέσες στο πίσω μέρος του κεφαλιού.

Η Ιρένε Τρόστ θα υποδυθεί μια σοπράνο. Η εμφάνισή της θα γίνεται μέσα από ένα video wall το οποίο θα κοιτά ο «Ντόριαν» ακούγοντας την και θαυμάζοντάς την.  Η παράσταση θα κάνει πρεμιέρα στην Θεσσαλονίκη  στις 6 Ιανουαρίου . Η τραγουδίστρια είναι πολύ χαρούμενη γι αυτή τη συνεργασία και  φυσικά οι θεατές εκτός από την εμφάνισή της θα απολαύσουν και μια μοναδική ερμηνεία ως σοπράνο.

Η Ιρένε Τρόστ γεννήθηκε στο Ρότερνταμ από Ολλανδό πατέρα και Ελληνίδα μητέρα που είχαν γνωριστεί- ερωτευτεί στο Λονδίνο όταν σπούδαζαν. Έξι χρονών ήρθε στην Ελλάδα και παρότι πηγαινοερχόταν στην Ολλανδία έγινε μόνιμος κάτοικος Γλυφάδας.

Καλιτεχνική και ανήσυχη φύση ξεκίνησε απο κοριτσάκι να πρωταγωνιστεί σε διαφημιστικά σποτ στη τηλεόραση, στα 15 της άρχισε να τραγουδαει ως front woman σε alternative rock groupaki με την παρέα της, τραγουδώντας μόνο ξένα, έφηβη ακόμη, πήγε στη σχολή «VELOUDAKH FASHION DESIGNERS». Ασχολήθηκε με τη μόδα δουλεύοντας σαν στυλίστρια και ταυτόχρονα έδινε δικά της σχέδια σε διάφορους τραγουδιστές και ηθοποιούς. Στα 18 της δοκίμασε την τύχη της στο ριάλιτι DREAM SHOW, όπου και τελικά την διάλεξαν ανάμεσα σε 14.000 συμμετέχοντες! Εκεί αποδείχθηκε και σπουδαία μίμος, ειδικά όταν έκανε απολαυστικά τον κριτή της, Ηλία Ψινάκη.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!