Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ρέμος: Το μήνυμα που δεν περίμενε κανείς να στείλει στη Γαλάνη στον αέρα του Rising Star (VIDEO)

Το βράδυ της Τρίτης στο  Rising Star, ο Αντώνης Ρέμος με αφορμή την διαγωνιζόμενη Κέλλυ Βουδούρη που συγκέντρωσε 95%, ο Αντώνης έστειλε μήνυμα στην Δήμητρα Γαλάνη η οποία έχει αναφερθεί κατά των talent shows:

«Θα ήθελα -γιατί όχι- η Δήμητρα Γαλάνη, επειδή βλέπω ότι θα είσαι εδώ όλο τον χειμώνα, θα ήθελα στο τέλος η αγαπημένη μου η Δήμητρα αν μας ακούει να σου γράψει ένα τραγούδι. Πιστεύω ότι σου αξίζει να πεις ένα ανέκδοτο τραγούδι της Δήμητρας και είμαι σίγουρος ότι θα το «σκίσεις» και θα είναι η αρχή της καριέρας σου. Ας κοιτάξουν κάποια στιγμή και αυτοί οι μεγάλοι δημιουργοί κι ερμηνευτές αυτού του τόπου κάποια παιδιά σαν κι εσάς που αναζητάνε τα καλά τραγούδια».

Και συνέχισε: «Δε μιλάω να κρίνει τη διαδικασία, λέω να δει ένα πλάσμα τόσο χαρισματικό όσο η Κέλλυ και να της εμπιστευθεί ένα τραγούδι. Τόσο απλά! Γιατί, δεν κατάλαβα. Επειδή συμμετείχε σε talent show; Αυτό δεν θα ήταν ρατσιστικό να σκεφτεί ότι επειδή συμμετείχε στο Rising Star δεν θα της γράψει τραγούδι; Πιστεύω ότι δεν είναι τέτοιος άνθρωπος η Δήμητρα». Στη συνέχεια μάλιστα κοίταξε την κάμερα και απευθύνθηκε στην τραγουδίστρια: «Θέλω να δώσεις προσοχή σε αυτό το κορίτσι Δήμητρα και πιστεύω ότι θα σε κερδίσει».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!