Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Αυτή είναι η αμύθητη περιουσία του George Michael: Δείτε ποιοι είναι οι κληρονόμοι

Η είδηση του θανάτου του George Michael σόκαρε άπαντες. Αργά το βράδυ των Χριστουγέννων, έγινε γνωστό πως ο αγαπημένος τραγουδιστής έφυγε στο κρεβάτι του μόλις στα 53 του χρόνια.

Όπως αναφέρουν τα ξένα μέσα ενημέρωσης, η περιουσία του Michael αναμένεται να μοιραστεί το επόμενο διάστημα στους δικαιούχους. Το ρεπορτάζ μάλιστα κάνει λόγο για ποσό που ξεπερνά τα 120 εκατομμύρια ευρώ!

Σύμφωνα λοιπόν με όσα έχουν γραφτεί τις τελευταίες ώρες, στη διαθήκη του, ο George Michael αφήνει χρήματα στους αγαπημένους του καρδιακούς φίλους Martin Kemp και τη σύζυγό του, τα παιδιά τους που τα έχει βαφτίσει και φυσικά στον τελευταίο του σύντροφο Fadi Fawaz.

Η σχέση τους μάλιστα ήταν ιδιαίτερα βαθιά και ο Fawaz ήταν ο άνθρωπος που βρήκε τον αποθανόντα στο κρεβάτι του νεκρό. Φήμες θέλουν στη διαθήκη του όμως να υπάρχουν και τα ονόματα των δύο αδερφών του, όπως και του ξαδέρφου του.

Εκτός όμως των μετρητών τα ακίνητα που έχει στην κατοχή του, καθώς και τα ανεκτίμητα έργα τέχνης, ανεβάζουν το ποσό σε απίστευτα ύψη.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!