Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Καλομοίρα: «Θέλω τα παιδιά μου να μάθουν την ελληνική γλώσσα»

Η Καλομοίρα γύρισε στην Ελλάδα. Πόσο καιρό έχει να έρθει και να μείνει μεγάλο χρονικό διάστημα;

«Γύρω στα 6 χρόνια, γιατί έφυγα μόλις παντρεύτηκα, το 2010, δεν ερχόμουν τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, αυτό είναι μεγαλύτερο. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη και για τα παιδιά μου, γιατί είναι σε ηλικία που μπορώ να τα βάλω σε ελληνικό σχολείο. Τα δίδυμα αγόρια έγιναν στις 14 Δεκεμβρίου 4 χρονών και η μπέμπα είναι 4 μηνών, θέλω να μάθουν την ελληνική γλώσσα»

-Μιλάνε ελληνικά;

«Μιλάνε, ρωτάω: «Πώς σε λένε;» και μου απαντάει: «Με λένε Νίκο», είμαι πολύ ενθουσιασμένη για το ταξίδι αυτό, είναι τιμή μου που είμαι με αυτούς τους κριτές και τον Γιώργο Λιάγκα, που συνεργάζομαι μαζί του»

-Έχετε έρθει από την Αμερική 6 άτομα;

«Ναι, είναι τα τρία παιδιά, ο Γιώργος, η μητέρα μου και η νταντά θα έρθει λίγο αργότερα, σ’ ένα μήνα, και η πεθερά μου, ολόκληρη οικογένεια.   Μένουμε   στην   Αθήνα, έχουμε δικό μας σπίτι, αλλά είναι μικρό για να μείνουμε τόσους μήνες, οπότε έχουμε ενοικιάσει ένα σπίτι, που είναι άνετο για τα παιδιά. Είναι κοντά στο στούντιο. Η μάνα  μου δεν τα καταφέρνει, είναι τρία παιδιά, οπότε είπα να έχουν χώρο να τρέξουν, να μην είναι κλεισμένα συνέχεια τα ζουζούνια μου.»

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!