Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η Κέλλυ Κελεκίδου επέστρεψε στην Ελλάδα: Ποια είναι τα επόμενα σχέδια της οικογένειας Κουρκούλη

Πριν από λίγες μέρες ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του video clip της Κέλλυς Κελεκίδου για το τραγούδι «Πώς να σε πιστέψω», τα οποία πραγματοποιήθηκαν σε αποθήκη στην περιοχή του Ταύρου. Το concept του videoclip, θέλει την τραγουδίστρια σε ορισμένες έντονες στιγμές με τον εαυτό της, είτε οδηγώντας γρήγορα αυτοκίνητα, είτε παίζοντας μποξ. Την σκηνοθετική επιμέλεια είχε η ομάδα των Pick Codes, ενώ τους στίχους και την μουσική του τραγουδιού υπογράφουν οι Κυριάκος Παπαδόπουλος και Ηλίας Φιλίππου.

Η Κέλλυ Κελεκίδου ήρθε στην Ελλάδα πριν λίγες μέρες μαζί με τα παιδιά της, καθώς ο σύζυγός της Νίκος Κουρκούλης κάνει από τις αρχές της σεζόν εμφανίσεις στην Αθήνα, μετά από καιρό αποχής. Παρά το φορτωμένο του πρόγραμμα, τόσο ο Κέλλυ Κελεκίδου, όσο και ο Νίκος Κουρκούλης έχουν αποφασίσει να περάσουν οικογενειακά κάποιες μέρες των εορτών με τα παιδιά τους, Θάνο και Ελπινίκη, στο Κιλκίς, την γενέτειρα της Κέλλυς, αλλά και στην Καβάλα, τον τόπο καταγωγής του Νίκου.

Όσον αφορά τα επαγγελματικά τους, η τραγουδίστρια έχει ορισμένες προγραμματισμένες εμφανίσεις σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του People, η οικογένεια Κουρκούλη θα παραμείνει στην Ελλάδα μέχρι και το τέλος Γενάρη. «Αυτή την περίοδο, τα σχολεία στην Αυστραλία έχουν διακοπές. Γι’ αυτό και η οικογένεια μπόρεσε να έρθει στην Ελλάδα. Βέβαια, ακόμα δεν είναι τίποτα σίγουρο, καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο ο Νίκος και η Κέλλυ να παρατείνουν την διαμονή τους στην Ελλάδα, ακόμα και μετά τον Ιανουάριο», λέει στο People πρόσωπο από το κοντινό τους περιβάλλον. Από τον περασμένο Οκτώβριο, ο Νίκος Κουρκούλης εμφανίζεται με τον Πάνο Κιάμο, ενώ δείχνει να είναι απόλυτα ανανεωμένος, αλλά και ευτυχισμένος που βρίσκεται στην Ελλάδα με την οικογένειά του.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!