Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Μόνο στην Freddo: Το νέο συμβόλαιο της Δούκισσας Νομικού

Του Δημήτρη Μαστοράκη-Εφημερίδα Freddo

Η νεαρή παρουσιάστρια του «Ολα Ξεκόλλα» υπέγραψε ένα νέο συμβόλαιο συνεργασίας. Αυτή τη φορά το συμβόλαιο της Δούκισσας δεν αφορά κάποια τηλεοπτική δουλειά, αλλά μια διαφημιστική καμπάνια για γνωστή εταιρεία ρολογιών. Γοητευτική και όμορφη όπως πάντα, η Δούκισσα Νομικού φωτογραφήθηκε από την Κατερίνα Τσατσάνη και έλαμψε κυριολεκτικά, φορώντας τις δημιουργίες της γνωστής εταιρείας. Το μακιγιάζ τής παρουσιάστριας έγινε από τον Παντελή Τουτουντζή, ενώ το styling επιμελήθηκε η Ιρις Λεονταρίτη και φωτογράφος-Social Media ήταν ο Κωνσταντίνος Φλαμιάτος. Οι πρώτες φωτογραφίες της Δούκισσας προκάλεσαν τα καλύτερα σχόλια από άτομα της μόδας και της τηλεόρασης, αποκαλώντας το αποτέλεσμα «εξαιρετικό», κάτι που η Δούκισσα άλλωστε έχει συνηθίσει να ακούει έπειτα από κάθε της νέο επαγγελματικό βήμα, στο οποίο δίνει πάντοτε τον καλύτερό της εαυτό.

Πριν από λίγα χρόνια ήρθε στη ζωή της ο μικρός της γιος και τώρα η κορούλα ήρθε για να συμπληρώσει την οικογενειακή ευτυχία της Βάσως Κολλιδά και του Δημήτρη Εμμανουηλίδη. Το πάλαι ποτέ μοντέλο γέννησε πριν από μερικές μέρες για δεύτερη φορά, ενώ αυτή την εβδομάδα πήρε και το εξιτήριο από τη μαιευτική κλινική. Η ίδια φωτογραφήθηκε κατά την έξοδό της από το μαιευτήριο, πιασμένη χέρι χέρι με τον καλό της, ενώ δεν σταμάτησε να χαμογελά. Η Βάσω με πιασμένα τα μαλλιά της και ντυμένη με απλά casual ρούχα, αθλητικά παπούτσια και ένα μακρύ γκρι παλτό, οδηγήθηκε από τον καλό της μέχρι το αυτοκίνητο και στη συνέχεια αναχώρησαν για το σπίτι τους.

 

Γάμος το καλοκαίρι

 

Το ζευγάρι μετά και τη γέννηση του δεύτερου παιδιού του θα αρχίσει τις προετοιμασίες για τον γάμο του στη διάρκεια του καλοκαιριού, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες. Οι δυο τους άλλωστε είχαν προγραμματίσει τον γάμο τους για τον προηγούμενο Σεπτέμβριο, ωστόσο τα σχέδιά τους άλλαξαν και αποφάσισαν να τελέσουν το μυστήριο μετά τον ερχομό της δεύτερου μωρού τους.

Η Βάσω έσπευσε να δημοσιεύσει τα πρώτα στιγμιότυπα αγκαλιά με τη μικρή της κόρη και οι φίλοι της δεν έχασαν στιγμή να της ευχηθούν τα καλύτερα για το νέο μέλος της οικογένειας Εμμανουηλίδη. Η μαμά Βάσω Κολλιδά είναι τρισευτυχισμένη και δεν σταματά στιγμή να ενημερώνει τους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με φωτογραφίες της κορούλας της.

 

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!