Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η Χριστίνα Γεωργοπούλου στη Freddo:«Ναι έχω χωρίσει» (ΦΩΤΟ)

 

Είναι από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα αν και μικρή ακόμα. Η Χριστίνα Γεωργοπούλου εδώ και λίγες μέρες  κυκλοφορεί ελεύθερη και ωραία αφού χώρισε από τον άντρα με τον οποίο είχε σχέση τους τελευταίους μήνες. Τη  πανέμορφη Ελληνίδα είχε τσακώσει ο φακός στην πρεμιέρα του Σάκη Ρουβά με την Πάολα αγκαλιά με τον  Αρμένιο,  Σέρκο Μοβσεσιάν που  δραστηριοποιείται στον επιχειρηματικό κλάδο

Της ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑΣ ΤΡΙΑΝΤΟΥ -ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ FREDDO

ΦΩΤΟ: ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ

«Ναι έχω χωρίσει» παραδέχεται στην Freddo χωρίς να θέλει να μιλήσει παραπάνω γι αυτό… άλλωστε έχει να ασχοληθεί με τα επαγγελματικά της αυτή τη περίοδο που πάνε από το καλό στο καλύτερο. Η όμορφη Πατρινιά  βρίσκεται στην Τουρκία εδώ και μια βδομάδα καθώς εκεί έχει έδρα το πρακτορείο με το οποίο συνεργάζεται. Η Ελληνίδα καλλονή θα παραμείνει για ένα μήνα τουλάχιστον αφού έχει να πραγματοποιήσει μια σειρά φωτογραφήσεων και διαφημιστικών σποτ για μεγάλες καμπάνιες. Αν και πανέμορφη με ιδανικές αναλογίες η Χριστιάνα στο παρελθόν έχασε δουλειά για τα κιλά της: «ήρθα αντιμέτωπη με μια δυσκολία στο Λονδίνο. Εκεί ήθελαν πολύ skinny μοντέλα, δηλαδή πολύ αδύνατα και δεν με ήθελαν για την πασαρέλα. Κατάφερα όμως να κάνω δουλειές που αφορούν το πρόσωπο. Στο Λονδίνο τις κοπέλες τις θέλουν τρομερά skinny» δηλώνει και εξηγεί πως στην Τουρκία είναι διαφορετικά τα πράγματα, ευτυχώς. Πως της φαίνονται οι άνθρωποι εκεί; «Είναι πολύ καλοί, δεν έχω κανένα πρόβλημα» μας λέει. Όταν την βλέπουν καταλαβαίνουν αμέσως πως είναι Ελληνίδα; «Συνήθως με παίρνουν για Τουρκάλα!» δηλώνει και τονίζει πως δεν την ενοχλεί καθόλου καθώς οι Τουρκάλες είναι κούκλες. Η Χριστίνα που κατάγεται από την Πάτρα θα ξεκλέψει λίγδες μέρες τα Χριστούγεννα για να βρεθεί κοντά στην οικογένεια της: «Θα ταξιδέψω στην Πάτρα, να περάσω τις γιορτές μαζί με τους γονείς μου. Το θέλω πολύ!» μας λέει.

Το περασμένο καλοκαίρι η  Χριστίνα Γεωργοπούλου, ξεχώρισε ανάμεσα σε πολλά μοντέλα και ψηφίστηκε ως το ωραιότερο μοντέλο της Ευρώπης, από το διάσημο Iσπανικό  αθλητικό site Marka! Στην ψηφοφορία,  έλαβαν μέρος μοντέλα από όλη τη γηραιά ήπειρο, σύμφωνα με τα δέκα μεγαλύτερα πρακτορεία του κόσμου, που πρόκειται να ξεχωρίσουν και να πρωταγωνιστήσουν τα επόμενα χρόνια στο χώρο της μόδας.  Ο διαγωνισμός κράτησε μία ολόκληρη εβδομάδα με φωτογραφικό υλικό από το book της κάθε κοπέλας. Η εικοσιπεντάχρονη καλλονή έχει κάνει ήδη μία σπουδαία καριέρα στο χώρο της μόδας, ενώ τα τελευταία χρόνια ζει ανάμεσα σε Τουρκία – Αγγλία και Γαλλία κάνοντας δεκάδες φωτογραφίσεις και διεθνείς συνεργασίες, με διάσημους φωτογράφους.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!