Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Συγκλονιστικό: Το χειρόγραφο της Diana λίγο πριν το τραγικό τροχαίο στο Παρίσι (ΦΩΤΟ)

princess-diana-the-princess-of-hearts-768x432

Ρίγη συγκίνησης προκαλεί ένα ιδιόχειρο σημείωμα της πριγκίπισσας Diana, που γράφτηκε οκτώ μήνες πριν το ατύχημα στο Παρίσι, όπου κόπηκε το νήμα της ζωής της.

Το γράμμα της αδικοχαμένης πριγκίπισσας εστάλη στις 21 Δεκεμβρίου του 1996 στον Simon Barnes, έναν 21χρονο παραπληγικό με τον οποίο είχε συνεργαστεί σε φιλανθρωπικό ίδρυμα και σε αυτό αποκαλύπτεται η ευχή της για μια νέα ζωή, μετά και την έκδοση του διαζυγίου της, τον Αύγουστο εκείνου του έτους.

Ευχαριστώντας τον Barnes για το χριστουγεννιάτικο δώρο του, το βιβλίο The Celestial Prophecy, η Diana του ζητά να της προτείνει κι άλλα βιβλία και συνεχίζει: «μετά από όλες τις αλλαγές που έχουν γίνει αυτό τον χρόνο, είναι υπέροχο εκ μέρους σου που με σκέφτεσαι. Ελπίζω το 1997 να είναι μια ευτυχισμένη χρονιά για σένα. Προσωπικά, ανυπομονώ να φύγει αυτός ο χρόνος!».

diana letter

Το γράμμα, που κλείνει με την υπογραφή «Diana X», έρχεται στο προσκήνιο επειδή δημοπρατείται, με την τιμή του να εκτιμάται στις 1.500 λίρες Αγγλίας (περίπου 1.700 ευρώ). Στην ίδια δημοπρασία θα δοθούν κι άλλα «γαλαζοαίματα» χειρόγραφα, όπως μία χριστουγεννιάτικη κάρτα της βασίλισσας προς τον εγγονό της, τον πρίγκιπα William.

diana letter 2

Θυμίζουμε πως η Diana έχασε την ζωή της στις 31 Αυγούστου του 1997, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε με τον σύντροφό της Dodi Al-Fayed, ακολουθούμενο από δεκάδες παπαράτσι, προσέκρουσε με ιλιγγιώδη ταχύτητα σε διαχωριστικό κιγκλίδωμα στο τούνελ Pont de l’Alma. Από τη σφοδρή σύγκρουση έχασαν ακαριαία τη ζωή τους ο οδηγός και ο σύντροφος της πριγκίπισσας, ενώ η πριγκίπισσα ξεψύχησε μετά από μερικές ώρες στο νοσοκομείο. Μέχρι και σήμερα, το δυστύχημα συνοδεύεται από δεκάδες θεωρίες συνωμοσίας, που φτάνουν μέχρι και την εμπλοκή των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών κατόπιν εντολής του Παλατιού.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!