Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Μόνο στη Freddo: Στο νοσοκομείο με εγκεφαλικό ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος

Είχε συγκλονίσει στην τελευταία του δημόσια εμφάνιση, όταν κατά τη διάρκεια τιμητικής εκδήλωσης στο Ζάππειο για τους ολυμπιονίκες και παραολυμπιονίκες του Ρίου, στις 19 Σεπτεμβρίου, ο Κωνσταντίνος ξέσπασε σε λυγμούς, ενώ με δυσκολία μπόρεσε να μιλήσει. Μάλιστα, ο τέως βασιλιάς αποχώρησε από το βήμα υποβασταζόμενος από την ολυμπιονίκη Σοφία Μπεκατώρου.

Οπως αποκαλύπτει σήμερα η «Freddo», ο Κωνσταντίνος μόλις πριν από λίγα εικοσιτετράωρα μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό θεραπευτήριο στα βόρεια προάστια, με έντονα σημάδια δυσκολίας στην κατάποση, που έκαναν τους δικούς του ανθρώπους να ανησυχήσουν και να σπεύσουν στο νοσοκομείο. Συγκεκριμένα, στις 21 Νοεμβρίου ο Κωνσταντίνος, περνούσε το κατώφλι του θεραπευτηρίου, με τους γιατρούς να τον υποβάλλουν σε μια σειρά εξονυχιστικών εξετάσεων, με αξονικές τομογραφίες, αλλά και τους φυσιοθεραπευτές να ελέγχουν τα έντονα σημάδια που παρουσίαζε, τα οποία του προκαλούσαν πρόβλημα και στην ομιλία. Σύμφωνα με ιατρικές πηγές, κατά την εισαγωγή του εγγράφηκε ως «Κωνσταντίνος Βασιλιάς», ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι γιατροί διέγνωσαν εγκεφαλικό επεισόδιο, για το οποίο χρειάστηκε να τον κρατήσουν σε δωμάτιο του θεραπευτηρίου για συνολικά τέσσερα εικοσιτετράωρα και τελικά να του δώσουν εξιτήριο στις 24 Νοεμβρίου. Ο Κωνσταντίνος έκτοτε βρίσκεται με τους δικούς του ανθρώπους, αλλά και με έτοιμη την ιατρική φροντίδα, αν αυτό χρειαστεί. Τα τελευταία επτά χρόνια ο Κωνσταντίνος αντιμετωπίζει προβλήματα με την υγεία του, τα οποία όμως δεν του αλλάζουν τις πολλές υποχρεώσεις της καθημερινότητάς του και τις ασχολίες του.

Το 2013 σήμανε συναγερμός στους γιατρούς του τέως βασιλιά, όταν ύστερα από λιποθυμικό επεισόδιο μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με έντονη αδιαθεσία και πόνους στο ουροποιητικό σύστημα. Λόγω της περιπέτειας της υγείας του, που άρχισε το 2009 με την καρδιά του, οι γιατροί τότε έκριναν επίσης ότι έπρεπε να νοσηλευθεί και γι’ αυτό μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό θεραπευτήριο. Μάλιστα, συγκάλεσαν ιατρικό συμβούλιο προκειμένου να αποφασίσουν τον τρόπο με τον οποίο θα αντιμετωπίσουν το πρόβλημα, που τελικά αποδείχθηκε τότε ότι αφορούσε το ουροποιητικό σύστημα και όχι την καρδιά του. Το 2009 ο Κωνσταντίνος είχε υποβληθεί σε διπλή χειρουργική επέμβαση για την αντικατάσταση αποτιτανωμένης αορτικής βαλβίδας. Ολα τότε είχαν πάει καλά και ύστερα από λίγο καιρό συνέχισε να ανταποκρίνεται κανονικά στις υποχρεώσεις του.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!