Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Δείτε την πρώτη φωτογραφία από το νέο video clip του Παντελή Παντελίδη-Τι ετοιμάζουν οι συνεργάτες του (VIDEO)

pantelidis

Μπορεί ο Παντελής Παντελίδης να μην είναι πια ανάμεσά μας, ωστόσο, ζει μέσα από τα τραγούδια του που αγάπησε τόσο πολύ ο κόσμος. Εννέα μήνες μετά το τραγικό τροχαίο, δόθηκε στην δημοσιότητα ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι του, το οποίο γυρίστηκε και σε video clip.

Την ώρα που το «Θυμάμαι» παραμένει στις πρώτες θέσεις του airplay και κάνει ρεκόρ στο YouTube, ένα ακόμα τραγούδι που έγραψε ο Παντελής ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει. Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες, οπότε και ο τραγουδιστής θα γινόταν 33 ετών, «ανέβηκε» στην σελίδα του στο Facebook ένα μικρό απόσπασμα.

Το τραγούδι έχει τίτλο «Άλλη μία ευκαιρία» και, όπως ανέφερε η εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα», θα βγει μαζί με video clip, το οποίο ετοίμασαν οι συνεργάτες του τραγουδιστή, σε άκρως συγκινητικό κλίμα. Τα γυρίσματα άρχισαν την Κυριακή και συνεχίζονται, με πρωταγωνιστές ένα ζευγάρι ηθοποιών, ενώ τα πλάνα θα είναι ακριβής οπτικοποίηση των στίχων.

Την ίδια στιγμή, στην σελίδα του τραγουδιστή στο Facebook βγήκε και η πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα, υπό την λεζάντα «χιονισμένο ναυάγιο», λέξεις που υπάρχουν και στο τραγούδι.

https://www.facebook.com/pantelispantelidisofficial/videos/1475877982486198/

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!