Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Μόνο στην Freddo: Στέλλα Καλατζή-«Μετά την υποψηφιότητα μου με τους ΑΝΕΛ έγινα καλύτερους άνθρωπος» (ΦΩΤΟ)

img_3511

Της Σπυριδούλας Τριάντου-Εφημερίδα Freddo

Είναι η περίοδος που…. «Αλλάζει τρόπο ζωής» όπως είναι ο τίτλος του νέου της τραγουδιού σε στίχους Πάνου Φαλαρα και μουσική Αντώνη Στεφανιδη! Η Στέλλα Καλατζή εκτός από  μια πανέμορφη γυναίκα, που πέρσι ήταν η  πιο σέξι υποψήφια με τους ΑΝΕΛ,  παραμένει πιστή στην μεγάλη της αγάπη. Το τραγούδι.  Αυτή τη περίοδο εμφανίζεται στο Skyladiko vip.  Με μια φωνή που την κατατάσσει στις πολύ καλές τραγουδίστριες που τις ακούν και σε ταξιδεύουν, η Στέλλα Καλατζή ανοίγει την καρδιά της και μιλά για όλα στην Freddo Stories.

img_2994

Μίλησε μου για το νέος του τραγούδι «Αλλάζω τρόπο ζωής»

«Ενα τραγούδι που λάτρεψα από την πρώτη στιγμή. Γεμάτο μελωδία και πολύ αγάπη.  Ελπίζω να το αγαπήσετε και εσείς. Είμαι επίσης πολυ  χαρούμενη για την συνεργασία μου με την καινούργια δισκογραφική μου εταιρία! Την Spicy  official  music. Τους ευχαριστώ όλους και ιδίως τον Γιώργο Σταμπολη που πίστεψε και αγάπησε την δουλειά μου!  Το τραγούδι το ενορχήστρωσε ο Γιάννης Γκιούρας»

Γιατί κάποιος να σε απολαύσεις την πίστα;

«παρόλο που είναι δύσκολο ένας καλλιτέχνης να μιλάει για τον εαυτό του θα σου απαντήσω. Θεωρώ ότι έχω μια καλή φωνή, ωραία σκηνική παρουσία, ντύνομαι όμορφα, έχω επικοινωνία με τον κόσμο και το κυριότερο, φαίνεται ότι αυτό που κάνω μου αρέσει πολύ και το απολαμβάνω! Μου πάει! Είμαι εγώ!»

img_3511

Ποια  τραγούδια απολαμβάνεις περισσότερο ερμηνεύοντας στα ;

«Πιο πολύ απολαμβάνω τα λαϊκά κομμάτια ειδικά τα ακουστικά γιατί μέσα από αυτά μπορώ να ερωτευτώ, να αγαπήσω, να χωρίσω , να κλάψω, να αναπολήσω, να ζήσω χιλιάδες συναισθήματα, να εκφραστώ και να γεμίσει η ψυχή μου και το είναι μου με χιλιάδες εικόνες!! Βασικά νιώθω οτι όταν ερμηνεύω λαϊκά ακουστικά κομμάτια ιδίως παλιά βρίσκομαι σε άλλη διάσταση! Λατρεύω επίσης τα γυρίσματα, τους λαϊκούς δρόμους και πεθαίνω να ακούω ωραίες μελωδικές πενιές! Γενικά πιστεύω ότι το λαϊκό τραγούδι είναι και θα ειναι για πάντα η βάση της μουσικής και της διασκέδασης!»

Πως είναι για μια πολύ όμορφη γυναίκα  ο χώρος του θεάματος;

«Μου έχει τύχει μια φορά σε μια συνεργασία που είχα με μια πολύ μεγάλη φίρμα και με άκουγε για πρώτη φορά και μου είπε αυτολεξεί: Καλέ, εσύ τραγουδάς κιόλας! Δεν το περίμενα! Είπα αυτή είναι όμορφη άρα δεν θα τραγουδάει! Και εγώ ρώτησα έκπληκτη: Γιατί οι όμορφες δεν τραγουδάνε;; Χα! Χα! Το  θυμάμαι και γελάω ακόμα»

Πώς ήταν η εμπειρία σου ως υποψήφια βουλευτής των ΑΝΕΛ;

«Ήταν φοβερή! Ήρθα σε επαφή με πολύ κόσμο, άκουσα και συζήτησα μαζί τους τα προβλήματα τους και τις αγωνίες τους.  Ανακάλυψα κομμάτια του εαυτού μου που δεν ήξερα ότι είχα. Είδα την ελπίδα στα μάτια τους και συγκινήθηκα με την αγάπη τους! Ένιωσα πολύ υπεύθυνη γι αυτούς.  Κατάλαβα πόσο κοινά είναι τα προβλήματα μας και ποσά πολλά πράγματα μπορούν να κάνουν οι άνθρωποι όταν είναι ενωμένοι και έχουν τους ίδιους στόχους! Νιώθω ότι έγινα καλύτερος άνθρωπος!»

img_3657

Τι ήταν αυτό που σε έκανε να δεχτείς να κατέβεις υποψήφια;

«Αυτό που με έκανε να δεχτώ ήταν η ανάγκη μου να βάλω ενα λιθαράκι στην προσπάθεια του τόπου μου να ανακάμψει.  Ένιωσα οτι έπρεπε να κάνω κάτι για την πατρίδα μου και για τους ανθρώπους της.  Όλοι πρέπει να συμμετέχουμε στα κοινά να προσπαθούμε για το καλύτερο και να μην είμαστε απλοί θεατές σ αυτά που αφορούν τη ζωή μας και τον τόπο μας. Πρέπει να παλέψουμε ενωμένοι για ένα καλύτερο αύριο για μας και τα παιδιά μας»

Σε έχουν αδικήσει πιστεύεις; Ως τραγουδίστρια;

«Πιστεύω ότι έχω αδικηθεί στον χώρο μου αλλά τους ευχαριστώ γιατί έγινα πιο δυνατή και καλύτερη.  Εγώ προχωράω με γνώμονα την αγάπη μου για το τραγούδι και δεν με σταματάει τίποτα.  Μέσα από τις δυσκολίες ωρίμασα και έγινα καλύτερος άνθρωπος! Τρικλοποδιές είχα αρκετές αλλά είμαι σκληρό καρύδι και δεν μασάω στα δύσκολα»

Αισθάνεσαι σέξι;

«Αισθάνομαι σεξυ. Και … Όποιος αντέξει (γέλια)»

kalatzi

Υπήρχε περίοδος που τα έβγαζες δύσκολα οικονομικά;

«Βεβαίως και υπήρχαν και υπάρχουν περίοδοι που ήμουν και είμαι δύσκολα οικονομικά. Η κρίση μας έχει αγγίξει όλους. Όλοι μαζευτήκαμε και κόψαμε τις υπερβολές.  Πάντα όμως έχω πίστη ότι όλα θα πάνε καλά και στις μέρες που ζούμε και με αυτά που βλέπουμε γύρω μας δοξάζω κάθε μέρα το θεό γι αυτά που έχω: Υγεία, σπίτι, δουλειά, οικογένεια! Νιώθω πλούσια μέσα μου και αυτό είναι το σημαντικό»

Τι είναι αυτό που σιχαίνεσαι περισσότερο στους ανθρώπου;

«Το ψέμα, η ασέβεια και το θράσος.  Αυτά τα τρία πραγματικά με βγάζουν εκτός εαυτού»

Ποια ήταν η χειρότερη αντίδρασή σου μετά από  έντονο καυγά;

«Όσο μεγαλώνω είμαι πιο ψύχραιμη και πιο εγκρατής! Πιο παλιά θυμάμαι όταν καβγάδιζα καυγά έσπαγα ότι έβρισκα μπροστά μου.  Φαίνεται έβλεπα πολλές ταινίες τότε. Χα! Χα!! Παρόλα αυτά πιστεύω ότι τα μικρά γλυκά καβγαδάκια χωρίς ακρότητες είναι το αλατοπίπερο της σχέσης»

Ποιος είναι ο ιδανικός άντρας για σένα;

«Ο ιδανικός άντρας για μένα είναι αυτός που θα αγαπήσει για πάντα την ψυχή της Στέλλας. Που θα με σέβεται και θα με κάνει να νιώθω βασίλισσα.  Που θα καταλαβαίνει τι θέλω πριν κάνω το πω! Αυτός που θα είναι θετικός χαμογελαστός και αποφασισμένος να αντιμετωπίσουμε μαζί τις δυσκολίες της ζωής μέχρι να πεθάνουμε»

 

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!