Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Μόνο στη Freddo! Ελένη Μενεγάκη: Το μυστικό που  την έκανε αγνώριστη (ΦΩΤΟ)

eelniniini

Της ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑΣ ΤΡΙΑΝΤΟΥ- Freddo Stories 

 

Τη φετινή χρονιά η Ελένη Μενεγάκη θυμίζει το λιγνό κορίτσι του Τροχού τη Τύχης. Τότες που στα 20 της χρόνια ήταν πολύ αδύνατη και εργαζόταν ως μοντέλο. Σήμερα έχοντας φέρει στον κόσμο τέσσερις  παιδιά, είναι πιο κομψή από ποτέ.  Ωστόσο μεγάλος ντόρος γίνεται γύρω από τα κιλά αφού είναι αποτέλεσμα έντονου στρες και στεναχώριας που βίωσε την περίοδο με τον  τις άδειες των καναλιών. Η ίδια μετά την απόφαση του ΣΤΕ χαλάρωσε και βρήκε το χαμένο της χαμόγελο όμως δεν πήρε ούτε γραμμάριο! Ο λόγος; Της αρέσει πολύ το νέο της λουκ, τα νέα της  ρούχα και γι αυτό γυμνάζεται περισσότερο τουλάχιστον τρείς φορές τη εβδομάδα στο σπίτι της ενώ  έχει ελαττώσει κατά πολύ το κρέας. Η Ελένη Μενεγάκη επιλέγει να τρώει καθημερινά πολλά φρούτα και λαχανικά. Μάλιστα πολλές φορές τα «μπερδεύει» μεταξύ τους δημιουργώντας γευστικότατες σαλάτες που περιλαμβάνουν και τα δυο καθώς και ξηρούς καρπούς. Αυτό το μυστικό, της το είπε φίλος της διαιτολόγος καθώς έτσι και χορταίνει χωρίς να αποθηκεύει λίπος αλλά και λαμβάνει όλες τις απαραίτητες  βιταμίνες.

eleninn

Η Ελένη Μενεγάκη ποτέ δεν υπήρξε υστερική με το φαγητό. Ακόμα και όταν έπαιρνε μερικά κιλά, φρόντιζε να τα χάνει σταδιακά και δεν την έπιανε πανικός  επειδή βρίσκεται στην τηλεόραση. Ακόμα και στις εγκυμοσύνες της, όπου έφτασε να πάρει ακόμα και 15 κιλά, η παρουσιάστρια έτρωγε ότι τραγουδούσε η όρεξή της.  όμως φέτος, όταν είδε στον καθρέφτη τον εαυτό της πολύ αδύνατο, της άρεσε. Ειδικά λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα της όταν η στυλίστρια της Τζώρτζια Συναχερή της έδειξε μερικά από τα κομμάτια που προόριζε για τις πρώτες μέρες της εκπομπής, ξετρελάθηκε. Ήταν ένα νέο στυλ που μπορούσε τώρα άψογα να υποστηρίξει και της άρεσε πολύ: «Η Ελένη αισθάνεται πιο ωραία με τα ρούχα που φοράει τώρα. Ήθελε και εκείνη αυτή την αλλαγή. Έχουμε ξεφύγει από το girly και προχωρήσαμε στο πιο αυστηρό υλικό. Βέβαια, τον τελευταίο λόγο τον έχει η ίδια, αλλά η αλήθεια είναι πως αισθάνεται πολύ άνετα»  είχε δηλώσει η Τζώρτζια Συναχέρη στο Secret  των Παραπολιτικών.

eleni-44

Τον τελευταίο καιρό  ακόμα και η ίδια η Ελένη έχει αλλάξει τον τρόπο που αγόραζε ρούχα. Κοιτάζει άλλο ύφος και  κάνει   την είσοδό της σε πολύ νεανικά μαγαζιά ενώ επιλέγει ρούχα ακόμα και από καλάθια!  Όπως έχει δηλώσει και η ίδια η Ελένη Μενεγάκη στις κάμερες, πάντα κοιτάει τις τιμές όταν πρόκειται να αγοράσει κάτι και δε σημαίνει ότι επειδή έχει την οικονομική δυνατότητα να αγοράσει δεν θα ψάξει το… πιο οικονομικό  Έτσι η δημοφιλής παρουσιάστρια, εκμεταλλεύτηκε το δεκαήμερο των εκπτώσεων και πήγε για ψώνια με την μεγάλη της κόρη Λάουρα η οποία πρέπει να πούμε ότι πλέον έχει γίνει μια μικρή δεσποινίδα! O φωτογραφικός φακός της εφημερίδας Freddo, απαθανάτισε την Ελένη με την Λάουρα να περπατάνε στους δρόμους της Κηφισιάς αλλά και να ψωνίζουν από τα καταστήματα

screen-shot-2016-10-08-at-12-07-39-am

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!