Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Μόνο στην Freddo: Η Ελληνίδα που έχει… σχέση με τον Τραμπ!

Της Σπυριδούλας Τριάντου-Εφημερίδα Freddo

Τι σχέση θα μπορούσε να έχει μια Πατρινιά καλλονή με τον Ντόναλντ Τραμπ; Κι όμως η Ζωή-Αγγελική Μαντζακάνη, η καλλονή που έχει κάνει την Αμερική να παραμιλά, ανήκει στον νέο πρόεδρο των ΗΠΑ! Εντάξει, όχι στον ίδιο ακριβώς, αλλά στο πρακτορείο του, το Trump models! Ο νέος Αμερικανός πρόεδρος το ίδρυσε το 1999 και από τότε έχουν περάσει από αυτό πολλές ιέρειες της μόδας. Η δική μας ζει στη Νέα Υόρκη και τα τελευταία χρόνια είναι στο δυναμικό του πρακτορείου που τη στηρίζει αρκετά, καθώς η Ζωή-Αγγελική έχει εξελιχθεί σε ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα της Νέας Υόρκης!

Μόλις 22 ετών, με ύψος 1,76, η θεά έχει γεννηθεί στη Σουηδία στις 4 Ιανουαρίου 1994 από Ελληνα πατέρα, ενώ μητέρα της είναι η πρώην Μις Γαλλία, Claudine Auger, γεγονός που εξηγεί την ομορφιά της.

Και στο σινεμά

Η πρώτη ταινία που συμμετείχε η μελαχρινή θεά Zoe είναι το «R.I.P.D.», δίπλα στους Τζεφ Μπρίτζες και Ράιαν Ρέινολντς. Θαυμάζει ιδιαίτερα την Αντριάνα Λίμα, στην οποία λένε ότι μοιάζει, ενώ πολλοί την παρομοιάζουν με την Μπρουκ Σιλντς. Σύμφωνα με τους αντιπροσώπους της στο Παρίσι, είναι «πανέξυπνη, μιλάει τέσσερις γλώσσες και παρά την ομορφιά της, είναι ένα πολύ αθώο παιδί».

Παραλίγο να υποδυθεί την Τζοάνα Μέισον στο «Hunger Games 2», αλλά τελικά ο ρόλος πήγε στην Τζίνα Μαλόουν. Στον χώρο του μόντελινγκ μπήκε τυχαία όταν τη σταμάτησε στον δρόμο του μικροσκοπικού Καρλσκρόνα ένας φωτογράφος. Εκείνη ήταν ακόμη 15χρονη μαθήτρια, αλλά τα πρακτορεία μοντέλων Silent NY και Silent Paris την έβαλαν να υπογράψει συμβόλαιο. Ωστόσο οι γονείς της επέμεναν να αποφοιτήσει πρώτα, να ενηλικιωθεί και μετά να ασχοληθεί επαγγελματικά με το μόντελινγκ.

aggeliki_6

Ποζάρει από τα 16 της και οι καμπύλες της είναι πλέον αναγνωρίσιμες στις πασαρέλες εσωρούχων. Αλλωστε, υπήρξε επί έναν χρόνο μοντέλο του «Αγίου Δισκοπότηρου» της βιομηχανίας της μόδας, της εταιρείας Victoria’s Secret. Στο μεγάλο σόου της Etam το 2013 περπάτησε ημίγυμνη δίπλα στη Ρίτα Ορα που τραγούδησε για το event. Εχει παίξει στο χολιγουντιανό «The Hangover Part III», ενώ έχει κάνει ένα πέρασμα από την τηλεοπτική σειρά «Gossip Girl». Είναι το κορίτσι που είδατε, αλλά δεν αναγνωρίσατε στις διαφημίσεις των μαγιό Eres και των κοσμημάτων Links.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!