Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Πασίγνωστος μουσικός σοκάρει: Δηλώνει εθισμένος στο σεξ λόγω σεξουαλικής κακοποίησης (ΦΩΤΟ)

kouiz1-660x300

Σε μία εξομολόγηση καρδιάς προχώρησε ένας από τους πιο γνωστούς μουσικούς στην παγκόσμια σκηνή. Συγκεκριμένα, με αφορμή την έκδοση της αυτοβιογραφίας του με τίτλο «Lonely Boy», ο γνωστός κιθαρίστας μίλησε ανοιχτά για το παρελθόν του.

Ανάμεσα σε άλλα αποκάλυψε το λόγο που κατέληξε να εθιστεί στο σεξ, σε βαθμό που να παραμένει μόνος του στα 61 του χρόνια. Ο λόγος για τον Steve Jones των Sex Pistols, που προκάλεσε έντονη αίσθηση με το λόγο που κατέληξε να εθιστεί στο σεξ.

Όπως αναφέρει σε ηλικία 10 ετών  έπεσε θύμα κακοποίησης από τον πατριό του. Ανάμεσα σε άλλα εξομολογήθηκε πως εκτός της κακοποίησης που έχει δεχθεί, προέβη σε σεξουαλική πράξη με άλλον άντρα έναντι χρημάτων!

«Δεν το είχα πει ποτέ σε κανέναν για χρόνια και νιώθω λίγο περίεργα ακόμη και τώρα που το βάζω μέσα στο βιβλίο. Αλλά γνωρίζοντας τη ζημιά… τη σύγχυση που ένιωθα, αυτό με κάνει να θέλω να πω σε όποιον έχει βρεθεί σε παρόμοια θέση ότι δεν είναι μόνος του», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Στη συνέχεια επεκτάθηκε για την κακοποίηση που δέχτηκε όταν ήταν παιδί. «Δεν ήταν το τέλος του κόσμου. Δεν με είχαν κλειδωμένο σε κανένα μπουντρούμι ή κάτι τέτοιο. Αλλά ήταν αρκετό για να με “στείλει”. Κοιτάζοντας πίσω, γι’ αυτό δεν κατάφερα ποτέ να στεριώσω με κανέναν και κατέληξα εθισμένος στο σεξ» είπε και πρόσθεσε: «Δεν είναι ότι φορούσα καμιά ταμπέλα που έλεγε “Έχω κακοποιηθεί σεξουαλικά”. Αλλά όταν έχει γίνει μια φορά, υποθέτω είναι πολύ πιθανό να ξανασυμβεί, επειδή από εκεί κι έπειτα υπάρχει μια φωνούλα στο κεφάλι σου που σου λέει πως αυτό είναι νορμάλ».

steve-jones-sex-pistols

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!