Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Μόνο στην Freddo: Στενό μαρκάρισμα στον Λιάγκα από θαυμάστριες

giorgos-liagkas

Σπυριδούλα Τριάντου-Εφημερίδα Freddo

Αρκετά ανανεωμένο είδαμε τον Γιώργο Λιάγκα μετά τον χωρισμό του από τη Φαίη Σκορδά. Φυσικά αυτό δεν σημαίνει πως είναι ευτυχισμένος μετά το τέλος του γάμου του, ούτε πως βιώνει χαρούμενες στιγμές, εκτός βέβαια όταν βρίσκεται με τους δυο γιους του.

Σε ό,τι αφορά την εμφάνισή του ο αγαπημένος παρουσιαστής είναι αρκετά αλλαγμένος. Μπορεί στο παρελθόν οι φωτογραφίες με τα παραπανίσια κιλά, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες, να φιγουράριζαν στα εξώφυλλα των περιοδικών, ο ίδιος όμως τους τελευταίους δύο μήνες είναι φανερά αδυνατισμένος. Αλλωστε ποτέ του δεν το έπαιξε «γόης», αντίθετα αυτοσαρκαζόταν με τα κιλά του παρόλο που αρκετοί του έλεγαν ότι έπρεπε να τα χάσει.

Ο Γιώργος Λιάγκας είναι τρομερά ακομπλεξάριστος, δεν είχε ποτέ πρόβλημα με την εμφάνισή του και πολλές φορές γελούσε με τα διάφορα σχόλια που διάβαζε.

Ομως οι φετινές επαγγελματικές του υποχρεώσεις στον ΑΝΤ1 με τα δύο projects, το «Lucky Room» και το «Rising Star», αλλά και το πολύ γεμάτο 24ωρό του είχαν ως αποτέλεσμα να περιορίσει τις μεγάλες ποσότητες φαγητού και να τον δούμε την περασμένη Κυριακή στην πρεμιέρα του «Lucky Room» πιο κομψό από ποτέ.

Ο ίδιος που από το ξεκίνημα της καριέρας του γοήτευε το γυναικείο φύλο (θα θυμάστε μια από τις πρώτες σχέσεις του που είχαν δει το φως της δημοσιότητας με την καλλονή Ελενα Γράβεζα), τώρα δέχεται έντονο φλερτ μέσα από τα social media.

Η φωτογραφία που ανέβασε από τα γυρίσματα του «Lucky Room», εκτός από τα χιλιάδες likes που δέχτηκε, είχε και κολακευτικά σχόλια, τα οποία οδηγούσαν σε φλερτ. «Κούκλος, αστέρι είσαι», «Αδυνατισμένος κούκλος», «Ο,τι κι αν κάνεις είναι τέλειο, από το πιο μικρό μέχρι το πιο μεγάλο», «Ι love you Mr Λιάγκας», «Είσαι θεός», «Γιώργο, είσαι ένα κουκλί ζωγραφιστό, από τους πιο όμορφους της τηλεόρασης».

Αυτά είναι μερικά από τα εκατοντάδες σχόλια που δέχεται στον λογαριασμό του στο Instagram, τα οποία έχουν αυξηθεί αρκετά μετά την ανακοίνωση του χωρισμού. Oπως βλέπετε, οι γυναίκες μοιράζονται πιο άνετα τώρα τα… όσα νιώθουν για τον παρουσιαστή!

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!