Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Στα δικαστήρια Τόνι Μαυρίδης-Έλενα Παπαρίζου: Κόντρα για 250.000 ευρώ (VIDEO)

1940_toni_mavridis_elena_paparizoy_1442011

Μπορεί να έχουν περάσει πέντε χρόνια από τότε που ο Τόνι Μαυρίδης και η Έλενα Παπαρίζου τράβηξαν δρόμους χωριστούς και αμφότεροι να έχουν κάνει μία νέα αρχή στη ζωή τους, ωστόσο, οι δικαστικές διαμάχες δεν φαίνεται να τελειώνουν.

Αρχικά, το πρώην ζευγάρι ήρθε σε αντιπαράθεση για την μεζονέτα της Γλυφάδας η οποία στέγασε τον έρωτά του. Στο εν λόγω σπίτι μένει ακόμα ο Τόνι, μετά από μισθωτήριο που υπέγραψαν μέχρι το 2020 και, μέχρι τότε, δεν τίθεται κάποιο νομικό θέμα.

Τώρα, στο επίκεντρο της διαμάχης βρίσκονται τα κέρδη από εταιρεία την οποία από κοινού είχαν συστήσει, για την επαγγελματική δραστηριότητα της Έλενας.

Κατά την αγωγή, ο μουσικός παραγωγός ζητά από την τραγουδίστρια 250.000 ευρώ. Όπως διευκρίνισε ο δικηγόρος του, στην εκπομπή «La Biri Biri», πρόκειται για κέρδη από την εταιρεία, στην οποία ο Τόνι είχε το 20%, κατά το χρονικό διάσημα 2006 – 2011.

«Δεν κατέστη δυνατή μία εξωδικαστική επίλυση της διαφοράς. Κάναμε τρεις συναντήσεις στο γραφείο μου, αλλά δεν προέκυψε λύση αποδεκτή και από τους δύο», ανέφερε ο δικηγόρος και προανήγγειλε ότι «θα ακολουθήσουν κι άλλες σοβαρότερες νομικές ενέργειες». Όπως εξήγησε, θα γίνει μήνυση, η οποία, επειδή σχετίζεται με χρηματικό ποσό, δεν αφορά πλημμέλημα αλλά κακούργημα.

Από την πλευρά της, η δικηγόρος της Έλενας Παπαρίζου, μετά από επικοινωνία που είχε με την εκπομπή, γνωστοποίησε πως εντός των ημερών θα κατατεθεί αγωγή κατά του Τόνι Μαυρίδη, η οποία θα σχετίζεται με χρηματικά ποσά, αλλά και με το σπίτι.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!