Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Μπάρμπα- Κυριαζής: Συναντήθηκαν στη σκηνή και τραγούδησαν μαζί το «Έχω κλάψει» (VIDEO)

mparmpa

Υπήρξαν για αρκετό διάστημα ένα από τα πιο συζητημένα και ιδιαίτερα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Η επιστροφή του Χρήστου Κυριαζή στις πίστες, έφερε ξανά στην επιφάνεια την παλιά σχέση του τραγουδιστή με τη Βάνα Μπάρμπα.

Μετά από 20 χρόνια απουσίας από τη νυχτερινή Αθήνα, ο γνωστός αοιδός εμφανίζεται στο Anodos Stage μαζί με τους Onirama και μέχρι στιγμής έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις. Το περασμένο Σάββατο λοιπόν, είδαμε ανάμεσα σε άλλους να βρίσκεται στο κοινό και η όμορφη ηθοποιός.

Συγκεκριμένα, η Βάνα Μπάρμπα βρέθηκε στα πρώτα τραπέζια του νυχτερινού κέντρου. Το Νοέμβριο του 1992 γυρίστηκε το video clip του τραγουδιού «Έχω κλάψει» σε έναν καταυλισμό τσιγγάνων στο Ζεφύρι, με πρωταγωνίστρια τη Βάνα.

Για την ιδιαίτερη σχέση τους μίλησε και η Βάνα σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εφημερίδα Freddo. «Θεωρώ ότι είναι ένας μεγάλος καλλιτέχνης και με την αποχή του έδειξε ότι δεν συμβιβάστηκε όλα αυτά τα χρόνια και απέδειξε πόσο μεγάλα τραγούδια έχει γράψει. Τα τραγούδια του δεν είναι απλοϊκά, είναι απλά γραμμένα, αλλά “μεγάλα”, όπως γράψανε οι παλιοί. Σ’ ένα κουτί από τσιγάρα, λίγα λόγια, αλλά αληθινά και δυνατά. Το “Δεν προσκύνησα” θεωρώ ότι είναι από τα μεγαλύτερα του τραγούδια, παρόλο που εμένα μ’ έχουν συνυφασμένη μαζί του με το “Έχω κλάψει”», δήλωσε η ηθοποιός.

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!