Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Μόνο στην Freddo: Γιώργος Λιάγκας-Φαίη Σκορδά-Η Νέα συμφωνία και η μετακόμιση

 

Σπυριδούλα Τριάντου-Εφημερίδα Freddo

Μπορεί ο χωρισμός να είχε επέλθει ανάμεσά τους μήνες πριν από την ανακοίνωση, όμως οι τελευταίες μέρες ήταν οι πιο δύσκολες για το πρώην ζευγάρι. Ο ντόρος που δημιουργήθηκε, τα τηλέφωνα που «έσπασαν», τα μηνύματα στα social media από τον απλό κόσμο που τους εξέφραζε τη συμπαράστασή του, ήταν αρκετά για να τους βάλουν σε μια καθημερινή ανησυχία. Οι ίδιοι γνώριζαν την έκταση που θα πάρει η είδηση του δικού τους χωρισμού, άλλωστε είναι δύο πολύ αναγνωρίσιμα και αγαπητά πρόσωπα. Ομως όταν κάτι το ζεις, είναι πιο έντονο από αυτό που νόμιζες πως θα ζήσεις.

Μέσα σε όλο αυτόν τον πανικό, η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας έκαναν μια συζήτηση δύο μέρες μετά την ανακοίνωσή τους. Είπαν -και συμφώνησαν φυσικά- πως πρέπει με κάθε τρόπο να προστατεύσουν τα παιδιά τους από τους εξωγενείς παράγοντες. Από τα κακόβουλα σχόλια ή από τη μεγάλη έκθεση της προσωπικής τους ζωής. Αυτό είναι και το μόνο που τους τρομάζει. Ειδικά ο Γιάννης, ο μεγάλος τους γιος, που συναναστρέφεται με παιδιά, μπορεί να πέσει «θύμα» των όσων ακούγονται. Είναι άλλωστε πεντέμισι χρόνων και καταλαβαίνει πολλά…

Πάνω από όλα θέλουν να μη χαλάσει η γαλήνη της οικογένειάς τους. Το έχουν βάλει στόχο και σε συζητήσεις που έκαναν συμφώνησαν από κοινού πως θα βάλουν παραπέρα κάθε δική τους διαφωνία ώστε να μείνουν «ενωμένοι» για τα παιδιά τους.

Ο Γιώργος ήθελε από μικρός να κάνει οικογένεια, φυσικά δεν σκεφτόταν ποτέ τον χωρισμό και για τα αγόρια του δίνει και την ψυχή του. Το ίδιο και η Φαίη. Γι’ αυτό σε κάθε επαφή που έχουν με δημοσιογράφους, καθώς είναι και οι δύο άνθρωποι που σέβονται τη δουλειά τους -άλλωστε ο Λιάγκας ανήκει στον ίδιο χώρο- ζητούν μόνο σεβασμό προς την οικογένειά τους.

Ομως ξέρουν πως υπάρχουν κάποιοι που δεν σέβονται ούτε παιδιά, που δεν έχουν ηθικούς φραγμούς. Αυτή η μερίδα τούς έχει εξοργίσει και στενοχωρήσει… Ενημερώθηκαν για ανυπόστατα δημοσιεύματα και αυτή η γαλήνη που προσπαθούν να κρατήσουν, χάθηκε για λίγο… Ωστόσο, ο Λιάγκας, που έχει τον ρόλο του προστάτη τόσο των παιδιών του όσο και της Φαίης, καθώς πάντα θα την αγαπά και θα την εκτιμά, έχει αναλάβει τον ρόλο αυτό… Να υπερασπιστεί με κάθε τρόπο την οικογένειά του και θα πράξει ό,τι χρειαστεί προκειμένου να σταματήσουν οι κακοήθειες…

Σπίτι στη Βούλα

Ο ίδιος αυτή την περίοδο ετοιμάζεται για την πρεμιέρα του «Lucky Room», αλλά και αργότερα του «Rising Star», ενώ σε ό,τι αφορά τη Φαίη, παρόλο που δεν είναι πια ζευγάρι, έχει εκφράσει την επιθυμία του να πάει πολύ καλά ως μοναδική οικοδέσποινα στο «Πρωινό». «Πράγματι, ο Λιάγκας σε συνάντηση με άνθρωπο του καναλιού, με τη Φαίη παρούσα, είπε ότι θέλει πολύ να πετύχει το “Πρωινό” και πως θέλει όλο το κανάλι να βοηθήσει και να τη στηρίξει», μας εξηγεί το ίδιο πρόσωπο.

Την ίδια στιγμή, ο παρουσιαστής αναζητά τη νέα του κατοικία στην περιοχή των νοτίων προαστίων και συγκεκριμένα στην περιοχή της Βούλας. Πρώτο μέλημά του να βρίσκεται κοντά στα παιδιά του. Ο Γιώργος έχει απευθυνθεί σε δικούς του ανθρώπους προκειμένου να τον βοηθήσουν να βρει σπίτι. Ο παρουσιαστής δεν θέλει να απομακρυνθεί από την περιοχή, έχει άλλωστε και τη θάλασσα, που τόσο λατρεύει, στα πόδια του, ενώ το 2006 ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Βουλιαγμένης.

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!