Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

H Jennifer Aniston εξομολογείται: «Δεν είμαι ένα θλιμμένο, άτεκνο πλάσμα»

image

«Η Τζένιφερ Άνιστον αγαπάει να δουλεύει από το σπίτι της και αν δεις πως είναι το σπίτι της θα την δικαιολογήσεις». Έτσι προλογίζει η Κimberly Cutter το cover story του Marie Claire που έδωσε στην Αμερικανίδα ελληνικής καταγωγής σταρ το εξώφυλλο Δεκεμβρίου.

Κάπου μέσα στους ανεμοδαρμένους δρόμους του Λος Άντζελες το εντυπωσιακό σπίτι της αποκαλείται το “Aman Resort που αγάπησαν τα Φιλαράκια”. Eκεί η Άνιστον βρίσκει τη γαλήνη της, μακριά από δημοσιεύματα που αναφέρουν το όνομα της αν και αναφέρονται στο διαζύγιο του πρώην της Μπραντ Πιτ, παρέα με λίγους φίλους, τον σύντροφο και σύζυγο της Τζάστιν Θερού και τα τρία σκυλιά της. Οι Ντόλι, Σόφι και Κλάιντ είναι απλωμένοι στο καθιστικό όσο η Άνιστον εξομολογείται πολλά στη συνέντευξη που συνοδεύει τη φωτογράφιση της.

Στα 47 της η Άνιστον έχει το ώριμο χιούμορ κάποιου που βρίσκει τη ζωή συναρπαστική αλλά και ανισόρροπη. Ξυπόλητη απολαμβάνει το καταφύγιο της περιτριγυρισμένη από έργα τέχνης. Ένας Chagall και ένα τεράστιο κομμάτι από αμέθυστο (ένας κρύσταλλος που συμβολίζει την ειρήνη, τη σταθερότητα και την αναγέννηση) πλαισιώνουν το τζάκι της.

Η αιώνια αγαπημένη της Αμερικής από τότε που συστήθηκε 22 χρόνια πριν ως Ρέιτσελ Γκριν η Άνιστον ξέρει ποιο είναι το τίμημα της δημοφιλίας της. “Eίναι μια ευλογία και κατάρα μαζί” σχολίασε η φίλη και παραγωγός του Χόλιγουντ, Kristin Hahn.

Στη συνέντευξη της η Άνιστον μίλησε για πολλά. “Έχω δουλέψει πολύ σκληρά στη ζωή μου για να με παρουσιάζουν τα media ως ένα θλιμμένο, άτεκνο ανθρώπινο πλάσμα” είπε.

“Η οικογενειακή μου κατάσταση μου είχε διαπομπευτεί. Το διαζύγιό μου είχε διαπομπευτεί. Το γεγονός ότι δεν είχα σύντροφο είχε διαπομπευτεί. Οι θηλές μου είχαν διαπομπευτεί. Γιατί επιμένουμε να κοιτάζουμε τις γυναίκες μέσα από αυτό το πρίσμα; Γιατί εμείς το δεχόμαστε;” είπε για την απόφαση της να υπογράψει άρθρο κατά του σεξισμού στα media.

“Αυτό τον καιρό δεν ξέρω με τι ακριβώς καταπιάνομαι. Έχω βρεθεί σε ένα σταυροδρόμι που καλούμε να αποφασίσω τι με εμπνέει περισσότερο. Όσα με ενθουσίαζαν στο παρελθόν δεν με ενθουσιάζουν απαραίτητα και τώρα. Αυτό που με απασχολεί είναι να δω τι μιλάει στην καρδιά μου” προσθέτει.

Αναφερόμενη στη σχέση και το γάμο της με τον Τζάστιν Θερού η Άνιστον μίλησε με ειλικρίνεια για την επιλογή της. “Γιατί είναι ο ιδανικός για μένα; Το μόνο που μπορώ να σου πω με σιγουριά είναι ότι νιώθω ότι με βλέπει, με λατρεύει, όπως και αν είμαι. Δεν έχω κάτι επάνω μου που φοβάμαι να αφήσω εκτεθειμένο. Aυτή η οικειότητα με βελτιώνει, με κάνει καλύτερο άνθρωπο γιατί νοιάζομαι τόσο πολύ για αυτόν. Είναι ένας τόσο καλός άνθρωπος και με πληγώνει όταν πληγώνεται” εξομολογείται στο Μarie Claire.

Jennifer Aniston Marie Claire December 2016 Issue Michael Kors

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!