Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Angelina Jolie: «Καυτές» λεπτομέρειες για τις νύχτες σε «prive sex club» με άλλους celebrities

Απίστευτες αποκαλύψεις έχουν δει τα τελευταία 24ωρα το φως της δημοσιότητας για την Angelina Jolie και τον Brad Pitt. Όπως αναφέρει το Radaronline λαμπερά ονόματα του Hollywood και της αμερικανικής showbiz, ανάμεσα στα οποία η Gwyneth Paltrow και ο παρουσιαστής Bill Maher, συναντιόντουσαν σε καυτά prive πάρτι σε sex club!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του περιοδικού διάσημα μοντέλα και πλούσιοι «swingers» συμμετείχαν σε μηνιαία πάρτι, που διοργάνωνε το σεξ κλαμπ Snctm. Πριν γίνει λοιπόν γνωστή η είδηση του χωρισμού των Brangelina το διάσημο ζευγάρι παρευρισκόταν σε τέτοια καυτά πάρτι, στα οποία οι καλεσμένοι οργίαζαν φορώντας μάσκες, για να κρύψουν την ταυτότητά τους.

«H Angie ξεκίνησε να έρχεται μόνη», ανέφερε μάρτυρας στο περιοδικό, που προσέθεσε καυτές λεπτομέρειες για τις προτιμήσεις της. «Ζήτησε από μια γυναίκα να φορέσει ένα strap-on, μια άλλη γυναίκα να την χαϊδεύει με φτερό στα γεννητικά της όργανα, ενώ εκείνη έκανε στοματικό έρωτα σε έναν άντρα!».

Στην πορεία όπως έγινε γνωστό οι επισκέψεις γίνονταν και με τον πρώην -πλέον- σύζυγό της, ενώ οι υπόλοιποι αστέρες του Hollywood, προχωρούσαν σε άφθονα σεξουαλικά παιχνίδια.

Οι διάσημοι πελάτες πληρώνουν για να παρακολουθήσουν «ερωτικό θέατρο», που πραγματοποιείται σε έπαυλη του Μπέβερλι Χιλς, ενώ όπως λένε τα δημοσιεύματα περνούσαν από αυστηρούς ελέγχους για να συμμετάσχουν. Η κάρτα για τους premier συνδρομητές κοστίζει 50.000 δολάρια και επιτρέπει την πρόσβαση σε μυστικά θεματικά δωμάτια, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!