Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Πρωταγωνιστής του «Μην αρχίζεις την μουρμούρα»: «Μέχρι τα 3 του ο αδερφός μου ήταν κωφός» (ΦΩΤΟ)

Μία συγκινητική αποκάλυψη για τον μικρότερο αδερφό του έκανε ένας εκ των πρωταγωνιστών του «Μην αρχίζεις την μουρμούρα», μιλώντας για τα παιδικά του χρόνια. Όπως είπε, ο αδερφός του ήταν κωφός μέχρι την ηλικία των 3 ετών και πηγαίνει σε ειδικό σχολείο.

«Η σχέση μου με τα αδέρφια μου είναι τέλεια! Ο μεγάλος δουλεύει μπάρμπαν σ’ ένα μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας, η αδελφή μου είναι μια υπέροχη αισθητικός και ο μικρός είναι φοβερός τύπος. Μάλιστα, είχαμε παίξει μαζί σε μια παράσταση. Τώρα θα πάει στη Γ’ Λυκείου. Μέχρι τα 3 ήταν κωφός. Του έκαναν εγχείρηση για να του βάλουν κοχλιακό εμφύτευμα, οπότε από τότε και μετά ακούει κανονικά», λέει, το περιοδικό «You», ο Κωνσταντίνος Πλεμμένος.

Χωρίς να κρύβει την αγάπη που έχει στον μικρό, ο  τηλεοπτικός παρτενέρ της Νάντιας Κοντογεώργη συνεχίζει: «τώρα είναι μια χαρά! Έχει χάσει δυο χρονιές γιατί πήγε στο σχολείο πιο αργά. Δημοτικό πήγε κανονικά αλλά επειδή είχε πολλά παιδιά δεν μπορούσε να συγκεντρωθεί. Δηλαδή όταν βρίσκεται σε χώρο με πολύ θόρυβο, δυσκολεύεται να αντιληφθεί από που προέρχεται η φωνή κάποιου. Έτσι πηγαίνει σε ειδικό σχολείο που είναι κωφών και ακουόντων και είναι επτά- οκτώ παιδιά».

«Το συγκεκριμένο γεγονός μ’ έχει κάνει λίγο πιο ευαίσθητο και να μπαίνω ευκολότερα στη θέση αυτών των ανθρώπων, κάνοντας πιο “ελαφριά” κριτική σε όλα τα θέματα. Κάθε οικογένεια ζει μια ιστορία…», παραδέχεται ο ίδιος, προσθέτοντας πως με τον αδερφό του είναι πολύ δεμένοι και ουδέποτε υπήρξε ζήλεια μεταξύ τους.

Αποτέλεσμα εικόνας για Κωνσταντίνος Πλεμμένος.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!