Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Σάκης Τανιμανίδης: Το μήνυμα και η φωτογραφία του για την εκλογή του Donald Trump (ΦΩΤΟ)

Τις τελευταίες ώρες το θέμα που βρίσκεται στην κορυφή της επικαιρότητας είναι η εκλογή του Donald Trump σε πρόεδρο των ΗΠΑ. Άπαντες «μούδιασαν» στο άκουσμα της είδησης και ήδη οι  celebrities έχουν πάρει θέση για την εκλογή του νέου προέδρου.

Ανάμεσα σε αυτούς, θέση πήρε και ο Σάκης Τανιμανίδης. Ο παρουσιαστής του World Party, μέσω του λογαριασμού του στο Instagram ανέβασε φωτογραφία ακριβώς έξω από τον πύργο του Donald Trump στη Νέα Υόρκη από παλιότερή του επίσκεψη. Παράλληλα όμως πήρε και θέση δημόσια για την εκλογή.

Συγκεκριμένα έγραψε:  [Πέρασα μια βόλτα από τον…”πύργο” για να συγχαρώ τον Πλανητάρχη-Real Estate Tycoon-Προσωποποίηση της επιτυχίας-Υπερσεξουαλικό-Ξενοφοβικό-Ζάμπλουτο κ. Trump!

Να πω όμως ότι μια επιλογή κρίνεται εκ του αποτελέσματος, οπότε ότι και να λέμε, όσο και να κράζουμε σήμερα, είναι απλά εικασίες/απόψεις και «ταμείο» θα κάνουμε σε 4 χρόνια……ΑΛΛΑ, κάθε μας επιλογή κρίνεται πρώτα από τον ίδιο μας τον εαυτό. Και η ψήφος είναι μια επιλογή που κουβαλάει μαζί της και έναν συμβολισμό, έναν συγκεκριμένο τρόπο σκέψης.

Είναι κρίμα ο τρόπος που σκεφτόμαστε πλέον να είναι επιφανειακός και βασισμένος στην αγανάκτηση και το φόβο. Το πρόβλημα της τρομοκρατίας δεν έχει σαν εύκολη λύση κανένα ντουβάρι…και η δύσκολη οικονομική κατάσταση που έχουμε έρθει λόγω κρίσης δεν λύνεται με κάποιον λεφτά που “αφού πλούτισε αυτός, άρα θα πλουτίσει και τη χώρα μας”! Τώρα θα μου πεις δε φταίμε εμείς που έχουμε φτάσει στο σημείο να πρέπει να επιλέξουμε το “μη χείρον, βέλτιστον”…ή μήπως φταίμε?

Νομίζω ότι όλο αυτό το είπε πολύ καλύτερα και πιο άμεσα κάποιος αρκετά πιο inspiring τύπος από τον Trump: “No matter what happens, the sun will rise in the morning” (Barack Obama).»

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!