Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Melania Trump: Ποια είναι η σέξι «Πρώτη» Κυρία των ΗΠΑ που έχει φωτογραφηθεί γυμνή (ΦΩΤΟ)

melaniatrump_010616douglasfriedman

Από την καλόγουστη Michelle Obama, που έκλεβε την παράσταση με τα σικ σύνολα που φορούσε, στην γοητευτική Melania Trump, που έχει στο ενεργητικό της ακόμα και γυμνές φωτογραφήσεις, ετοιμάζεται να περάσει ο Λευκός Οίκος μετά την επικράτηση του Donald Trump.

Την ώρα που, τόσο οι ΗΠΑ, όσο και ο υπόλοιπος πλανήτης, παρακολουθούν μουδιασμένοι τις μετεκλογικές εξελίξεις, τα φώτα της δημοσιότητας πέφτουν και πάνω στην 46χρονη, τρίτη κατά σειρά, σύζυγο του νέου πλανητάρχη, την πρώτη αλλοδαπή Πρώτη Κυρία και την πρώτη που δεν έχει ως μητρική γλώσσα τα αγγλικά.

trump zeugos

Από χωριό της Σλοβενίας, στο Μιλάνο και την Νέα Υόρκη

Γεννημένη στις  26 Απριλίου του 1970, η Melania Knauss μεγάλωσε Novo Mesto, ένα χωριό της Σλοβενίας, με πατέρα πωλητή αυτοκινήτων και μητέρα εργάτρια σε κλωστοϋφαντουργείο. Έχει μία αδερφή, αλλά και έναν ετεροθαλή αδερφό, από προηγούμενη σχέση του πατέρα της, τον οποίο, όμως, δεν έχει συναντήσει ποτέ.

melania trump teen

Σε ηλικία 16 ετών, η Melania έκανε τα πρώτα της βήματα ως μοντέλο, ποζάροντας στον φακό του Σλοβένου φωτογράφου μόδας Stane Jerko και στα 18 της υπέγραψε με πρακτορείο στο Μιλάνο. Πριν, όμως, αρχίσει την καριέρα της στις πασαρέλες και τα περιοδικά, σπούδασε Σχεδιασμό και Αρχιτεκτονική, αν και δεν πήρε ποτέ το πτυχίο της.

Μιλάνο και Παρίσι ήταν οι πρώτες μητροπόλεις της μόδας όπου η νεαρή γοητευτική μελαχρινή έκανε τις πρώτες της δουλειές, πριν βρεθεί, το 1996, στην Νέα Υόρκη. Μεταξύ των φωτογραφήσεων που έχει κάνει είναι για τα περιοδικά «In Style», «Vogue», «Allure», «Vanity Fair» και «Harper’s Bazaar», ενώ έχει εμφανιστεί γυμνή, τόσο σε έντυπα, όσο και σε σποτ.

melania trump naked

Εκτός από τις «πιπεράτες» πόζες, σούσουρο μεταξύ των συντηρητικών υποστηρικτών του Trump προκάλεσε και ένα δημοσίευμα του Associated Press, μεσούσης της προεκλογικής περιόδου, σύμφωνα με το οποίο κατά την παραμονή της στις ΗΠΑ, έβγαλε 20.056 δολάρια κάνοντας δέκα δουλειές ως μοντέλο, χωρίς να έχει την απαραίτητη βίζα εργασίας, την οποία απέκτησε στις 18 Οκτωβρίου του 1996.

Το love story με τον Donald

Η Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης, τον Σεπτέμβριο του 1998, στάθηκε σημαδιακή για την καλλονή, όχι λόγω των επιδείξεών της, αλλά για την γνωριμία της με τον Donald Trump.

trump family

Αν και ο επιχειρηματίας δεν είχε πάρει ακόμα διαζύγιο από την δεύτερη σύζυγό του, την ηθοποιό Marla Maples, δεν δίστασε να φλερτάρει το μοντέλο. Αν και εκείνη αρνήθηκε να του δώσει το τηλέφωνό της, τον κάλεσε μετά από λίγες μέρες, ενώ, όταν έγιναν ζευγάρι, τον χώρισε έπειτα από λίγους μήνες.

«Το εκπληκτικό μυαλό του ήταν αυτό που με έκανε να τον ερωτευτώ!», έχει δηλώσει η ίδια, πριν από σχεδόν δέκα χρόνια, για τον αγαπημένο της, λίγο πριν ποζάρει με ελάχιστα ρούχα, χειροπέδες, διαμάντια και κρατώντας ένα πιστόλι χρωμίου, στο ιδιωτικό του Boeing 727!

melania trump

Ο γάμος τους έγινε τον Ιανουάριο του 2005, με την Melania να φορά ένα νυφικό αξίας 200.000 δολαρίων, φτιαγμένο από τον John Galliano για τον οίκο Dior και με καλεσμένους  όπως οι Heidi Klum, P. Diddy, Shaquille O’Neal, Barbara Walters και Simon Cowell, αλλά και… η οικογένεια Clinton!

Η ευτυχία του ζευγαριού ολοκληρώθηκε τον Μάρτιο του 2006, οπότε και ήρθε στην ζωή ο γιος του, Barron William. Μαθημένος στην καλοπέραση από μικρός, ο 10χρονος λέγεται ότι έχει τον δικό του όροφο στον πύργο του μπαμπά του, με τον οποίο παίζει συχνά γκολφ, του αρέσει να φοράει κοστούμια και γραβάτες και η μαμά του τον αποκαλεί «mini Donald»!

melania-trump-01-1024-768x576

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!