Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Σε δύο «στρατόπεδα» οι πρώην- Το μυστικό της Φαίης

Της Χριστιάνας Μπακατσιά- Εφημερίδα Freddo

Γιατί τώρα και όχι στα τέλη του καλοκαιριού, όταν, σύμφωνα με τους πιο κοντινούς τους ανθρώπους, η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας είχαν καταλήξει στο τέλος του γάμου τους; Υπήρχε περίπτωση η παρουσιάστρια να μην προχωρούσε στη δήλωση του χωρισμού εξαιτίας συμβολαίων για προϊόντα, που τη δέσμευαν να έχει το «προφίλ» της… καλής συζύγου;

«Τα όσα ακούγονται για δήθεν ρήτρες στα συμβόλαια εταιρειών, δεν ευσταθούν», υποστηρίζει συνεργάτης της, προσθέτοντας ότι «οι εταιρείες, αν είχαν πρόβλημα, θα μπορούσαν να σπάσουν τις συμφωνίες όχι μόνο το καλοκαίρι αλλά και τώρα».

Όσο για την ίδια, η «επόμενη μέρα» της δημοσιοποίησης του χωρισμού τη βρήκε στην εκπομπή της, με διάχυτη αμηχανία. Η παρουσιάστρια δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό της και μέσα από το «Πρωινό» μοιράστηκε με τους τηλεθεατές συναισθήματα και σκέψεις, μιλώντας ανοιχτά για τον χωρισμό. Μέσα από την κουζίνα της εκπομπής και έχοντας στο πλευρό της την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου να της κρατάει σφιχτά το χέρι, η Φαίη αποκάλυψε πως βιώνει μία πολύ δύσκολη κατάσταση.

«Από το πρωί έρχονται όλοι και μου κρατάνε το χέρι. Σας ευχαριστώ πολύ. Επειδή διάβαζα και τα μηνύματά σας, δεν μπορώ να το αφήσω έτσι. Είδατε μια δήλωση που κάναμε από κοινού με τον Γιώργο. Καταλαβαίνετε ότι δεν είναι εύκολο όλο αυτό. Κάποιοι από εσάς που μας βλέπετε το έχετε περάσει. Είναι μία κατάσταση δύσκολη, πολύ προσωπική, αλλά όταν υπάρχουν παιδιά αυτό είναι το πιο σημαντικό. Για μας αυτό είναι το πιο σημαντικό, είναι πάνω απ’ όλα και κάνουμε τα πάντα για να είναι τα παιδιά μας καλά», τόνισε και επισήμανε για ακόμη μία φορά πως τα δυο τους αγγελούδια θα είναι πάντα ο συνδετικός κρίκος στη σχέση τους.

Η ίδια διευκρίνισε πως την απόφαση να χωρίσουν την πήραν από κοινού. «Είναι μια απόφαση ζωής, που από κοινού την πήραμε και δεν είναι κάτι χθεσινό. Δεν μπορεί να έγινε κάτι την Τετάρτη και… την Παρασκευή, δεν είναι έτσι. Μέχρι εκεί, δεν θέλω να το προχωρήσω, γιατί ανοίγουμε άλλα θέματα και δεν είναι ωραίο. Το θέμα είναι ότι εμείς είμαστε καλά για τα παιδιά μας και αυτό είναι πάνω απ’ όλα. Δεν είναι εύκολο, αλλά λες ότι προτεραιότητα είναι τα παιδιά σου. Γι’ αυτό προχωράς με αγάπη, ψυχραιμία και λογική. Εγώ, επειδή θέλω να είμαι ήρεμη και μέσα στο σπίτι με τα παιδιά, και ο Γιώργος σαφώς, δεν θέλω να το συζητάω κάθε μέρα. Με ενοχλεί να το συζητάω κάθε μέρα», είπε χαρακτηριστικά, κομπιάζοντας και εμφανώς συγκινημένη.

 

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ
ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥΣ

Όλο αυτό το διάστημα λίγοι ήταν εκείνοι που γνώριζαν πραγματικά τι συμβαίνει ανάμεσα στο ζευγάρι, κι αυτοί ήταν οι πολύ στενοί τους φίλοι, οι οικογένειές τους, αλλά και ελάχιστοι συνεργάτες τους. Όλοι μαζί δεν ξεπερνούσαν ούτε τους 10 ανθρώπους, γεγονός που δείχνει και τον τρόπο που διαχειρίστηκαν την κατάσταση. Στο πλευρό της Φαίης ήταν και συνεχίζει να τη στηρίζει η μητέρα της. Η ίδια εγκατέλειψε προσωρινά το Κιλκίς και έχει εγκατασταθεί στην Αθήνα, αφού μένει μαζί της. Κοντά της από την πρώτη στιγμή βρίσκεται και η δημοσιογράφος Νάνσυ Παραδεισανού, αλλά και η επίσης δημοσιογράφος, κολλητή και κουμπάρα της, η Σόνια Καζόνη, η οποία είναι και νονά του μικρού γιου του ζευγαριού, Δημήτρη, ενώ συνεργάζονται και στο site της παρουσιάστριας.

Όμως, και ο Γιώργος Λιάγκας όλο αυτό το διάστημα έχει δίπλα του καλούς και λίγους φίλους, όπως ο Θέμης Γεωργαντάς, με τον οποίο συνεργάστηκαν στο «Πρωινό», ενώ τώρα εκείνος βρίσκεται στο τηλεοπτικό πλάι της Φαίης. Με τον Γεωργαντά ο Γιώργος έκανε μαζί διακοπές, ενώ συνεχίζουν την παρέα τους με κοινές εξόδους. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως την ημέρα που έγινε γνωστός ο χωρισμός, οι δύο άνδρες βρέθηκαν και δείπνησαν μαζί. Στην παρέα τους και ο επιχειρηματίας Ηλίας Κοκοτός, που μαζί με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο στέκονται στο πλάι του δημοσιογράφου όλο αυτό το διάστημα. Αν και οι σχέσεις του Δημήτρη με τον Γιώργο είχαν ψυχρανθεί για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, η αγάπη που τους ενώνει σε μια δύσκολη στιγμή, φαίνεται να υπερισχύει. Άλλωστε ο Γιώργος Λιάγκας είχε δηλώσει πως βλέπει τον Δημήτρη Ουγγαρέζο σαν τον μικρό του αδελφό.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!