Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Shaya στη Freddo: «Ο σύντροφός μου ζηλεύει σε φυσιολογικά επίπεδα» (ΦΩΤΟ)

 

«Έχω το δικό μου στυλ και δεν εμπνέομαι από άλλους»

Της ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑΣ ΤΡΙΑΝΤΟΥ- Εφημερίδα Freddo

ΦΩΤΟ: Λία Λιγνού

Δεν μπορεί κανείς να αμφισβητήσει την υπέροχη φωνή της. Όμως η Shaya είναι τραγουδίστρια που δεν μπορείς να μην καρφώσεις το βλέμμα σου και στα σωματικά της προσόντα. Την περασμένη Παρασκευή έκανε πρεμιέρα στο Empire live stage στη Γλυφάδα με τον Δήμο Μπέκε και την Μαριάννα Παπαμακαρίου προκαλώντας τον θαυμασμό όλων. Η φωνή της μαγεύει και τον πιο απαιτητικό ακροατή όμως και η εμφάνισή της την έχει κατατάξει στις πιο όμορφες και σέξι τραγουδίστριες! Η ίδια παρουσιάζει ένα πρόγραμμα που τα έχει όλα. Ξεσηκώνει τον κόσμο και το ευχαριστιέται και η ίδια πολύ. Όσο για τις ενδυματολογικές της επιλογές, φέτος η Shaya ξεχωρίζει πολύ περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Μάλιστα «χόρτασε» τους θαυμαστές της αφού άλλαξε 3 φορές και το επόμενο βράδυ, το Σάββατο, εμφανίστηκε με νέα ρούχα. Το μαύρο κορμάκι έβαλε φωτιά στον κόσμο, το οποίο συνδύασε με διχτυωτό καλσόν και μαύρες μπότες.

Η Shaya έχει όμως ένα πολύ καλό λόγο που προσέχει τόσο το «ύφος» της. «Το νέο μου single θα κυκλοφορήσει στο εξωτερικό από τη Spider Music και θα ταξιδέψω σύντομα και εγώ και είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό» εξηγεί στην Freddo. Όσο για τις ενδυματολογικές της εμφανίσεις, τις επιλέγει η ίδια με την ομάδα της: « Έχω τους δικούς μου ανθρώπους, την ομάδα μου και συνεργαζόμαστε όλοι μαζί άψογα για να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα» δηλώνει.

Πως περνάει όμως στο Empire;

«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι όλοι. Με τον Δήμο Μπέκε είμαστε φίλοι πολλά χρόνια και πιστεύουμε πως έχουμε βρεθεί με καλά παιδιά από τον ίδιο χώρο και έχουμε φτιάξει ένα πρόγραμμα πάνω μας».

Η Shaya έχει πρότυπα; «Πατάει» πάνω στην Λόπεζ ή στην Beyonce που τραγουδούν ποπ και ντύνονται συνήθως με κορμάκια;

«Ποτέ δεν εμπνέομαι από άλλους . Θέλω και εγώ και οι συνεργάτες μου να κάνουμε αλλαγές πάνω μου. Και θεωρώ πως είναι πιο δύσκολο να προσαρμοστείς πάνω σε μια άλλη εικόνα, πάνω σε άλλον καλλιτέχνη από το να βρεις το δικό σου στυλ» παραδέχεται.

Αισθάνεται σέξι στην σκηνή και πως αντιμετωπίζει τα ανδρικά βλέμμα που την «γδύνουν»;

«Μ’ αρέσει η θηλυκότητα και σίγουρα θέλουμε να αρέσουμε και σε άνδρες και σε γυναίκες» δηλώνει.

Ο μουσικός σύντροφός της Θοδωρής Παπαντώνης, μουσικός την στηρίζει σε κάθε της βήμα. Όμως… ζηλεύει τις σέξι εμφανίσεις της

«Ο Θοδωρής ζηλεύει σε φυσιολογικά επίπεδα» απαντά.

 

15049829_10154019146646475_1586376531_n

15032414_10154019145906475_258468335_n

15032499_10154019146656475_550484506_n

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!