Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Αθερίδης-Καρύδη: Ο εκνευρισμός με τους δημοσιογράφους και η αποχώρηση από τις κάμερες (VIDEO)

 

 

Ο Θοδωρής Αθερίδης και η Σμαράγδα Καρύδη είναι δύο ηθοποιοί που δεν αρνούνται να κάνουν δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες, ακόμα και αν πρόκειται να «τσαλακωθούν». Ωστόσο, το βράδυ της Δευτέρας, δύο ερωτήσεις των δημοσιογράφων προκάλεσαν την έντονη αντίδρασή τους και την αποχώρησή τους!

Οι δύο ηθοποιοί ήταν μεταξύ εκείνων που βρέθηκαν στο θέατρο «Αποθήκη», για την επίσημη πρεμιέρα παράστασης «Δεύτερη Φωνή».

«Αφήστε την κόρη μου! Με ‘μένα μιλάτε! Βρείτε την κόρη μου και μιλήστε μαζί της», είπε, σε έντονο ύφος, ο Θοδωρής, όταν ρωτήθηκε για την κόρη του, που ακολουθεί τα επαγγελματικά του βήματα. Όταν οι δημοσιογράφοι του είπαν ότι η Φωτεινή δεν τους μιλάει συχνά, ο ηθοποιός απάντησε «κάποιον λόγο θα έχει» και αποκάλυψε ότι η κόρη του του έχει απαγορεύσει να μιλάει για εκείνη!

Λίγη ώρα αργότερα, ήταν η… σειρά της Σμαράγδας να ενοχληθεί από ερώτηση δημοσιογράφου. Όταν την ρώτησαν τι είναι αυτό που την αγχώνει στην σύγχρονη εποχή, η ηθοποιός απάντησε «τώρα θα τα πούμε αυτά ρε παιδιά; Άντε, καληνύχτα!» και… αποχώρησε!

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!