Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Μόνο στην Freddo-Λένα Παπαδοπούλου: «Βλέπω πολλούς άσχετους στην μουσική»

Μια φωνή που δεν μοιάζει με τις άλλες… Που την αξιοποίησε με τον καλύτερο τρόπο και σήμερα στο άκουσμα του ονόματός της μόνο θαυμασμό προκαλεί, αλλά και σεβασμό για τον τρόπο που κινείται μέσα στον δύσκολο χώρο της μουσικής. Η Λένα Παπαδοπούλου αυτή την περίοδο εμφανίζεται στη Θεσσαλονίκη στο «Βίλκα live by mamounia» και ξεσηκώνει τον κόσμο με την ερμηνεία της! Η τραγουδίστρια μιλά στη «Freddo» για τη μουσική, τα όνειρά της, τον γάμο, αλλά και για το ιδιαίτερο δέσιμο που έχει με τη θεία της, Πίτσα Παπαδοπούλου.

Πού εμφανίζεσαι αυτή την περίοδο;

Μόλις τελειώσαμε μετά από 5 μήνες καλοκαιρινή σεζόν στην Αθήνα, στο «Franzeliko» και ξεκινήσαμε στην πόλη μου, τη Θεσσαλονίκη, στο «Βίλκα live by mamounia».

Η θεία σου είναι η σπουδαία τραγουδίστρια Πίτσα Παπαδοπούλου. Τι ρόλο έπαιξε στη μετεξέλιξή σου στην τραγουδίστρια που είσαι σήμερα; Σε βοήθησε;

Η θεία μου ήταν πάντα δίπλα μου στα πρώτα μου βήματα, όμως ήταν πολύ σωστή, κατά τη γνώμη μου, γιατί με άφηνε να προχωράω με την αξία μου, χωρίς να μεσολαβήσει στις δουλειές των μαγαζιών και αυτό με δυνάμωνε πολύ. Ισως πίστευε σε μένα και στις δυνατότητές μου πιο πολύ και από μένα και μέσα από τον δύσκολο δρόμο θεωρούσε πως θωρακίζομαι πιο πολύ.

Κάνεις όμως μια δουλειά που είναι ανταγωνιστική, έχει πισώπλατα μαχαιρώματα…

Περισσότερα στη Freddo που κυκλοφορεί…frb_0611_001_cmyk-page-001

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!