Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Lawrence- Aronofsky: Είναι ζευγάρι! Δείτε τις φωτογραφίες που το αποδεικνύουν

Τις φήμες που ήθελαν την Jennifer Lawrence και τον Darren Aronofsky να ζουν έναν φλογερό έρωτα επιβεβαιώνουν οι τρυφερές φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Πριν από περίπου δύο εβδομάδες, κυκλοφόρησε η πληροφορία πως η 26χρονη ηθοποιός και ο 47χρονος σκηνοθέτης, που το καλοκαίρι συνεργάστηκαν για μία νέα ταινία, είναι ζευγάρι. «Βγαίνουν ραντεβού!», δήλωσε στο People πηγή από το περιβάλλον της Lawence.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Jennifer και τον Darren κατά την διάρκεια βόλτας στην Νέα Υόρκη, να είναι πιασμένοι χέρι – χέρι και να μοιράζονται ένα γλειφιτζούρι, έχοντας μαζί τους το σκυλάκι του σκηνοθέτη.

Επίσης, σε άλλα ενσταντανέ που κυκλοφόρησαν, η ηθοποιός και ο σκηνοθέτης φιλιούνται στο στόμα, μετά από δείπνο στην αμερικάνικη μεγαλούπολη.

Θυμίζουμε πως η Jennifer Lawrence διατηρούσε δεσμό με τον frontman των Coldplay, Chris Martin, μετά το διαζύγιό του από την Gwyneth Paltrow, ενώ o Darren Aronofsky υπήρξε αρραβωνιασμένος με την Rachel Weisz επί πέντε χρόνια και απέκτησαν ένα παιδί, τον 10χρονο σήμερα Henry Chance, ενώ από το 2012 έως το 2015 ήταν ζευγάρι με την Καναδή παραγωγό Brandi-Ann Milbradt.

xc

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!