Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Μιχάλης Εμιρλής: Ερωτευμένος με την Ελληνίδα Τζολί (ΦΩΤΟ)

Έγινε γνωστός με την μεγάλη επιτυχία «Η πίπα της Ειρήνης» όμως και στην ζωή, η Ειρήνη είναι που έχει ομορφύνει τη ζωή του. ο λόγος για τον ταλαντούχο Μιχάλη Εμιρλή που τα τελευταία χρόνια έχει σχέση με την Ειρήνη Δανιήλ επίσης τραγουδίστρια. Το ζευγάρι κυκλοφορεί αθόρυβα, δεν προκαλεί αλλά δεν προβάλλει καθόλου την προσωπική του ζωή. Ωστόσο είναι και στην δουλειά μαζί αφού κάνουν εμφανίσεις με μεγάλη επιτυχία.

Της ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑΣ ΤΡΙΑΝΤΟΥ – εφημεριδα FREDDO

Ο Μιχάλης το καλοκαίρι που πέρασε έκανε περιοδεία σε όλη την Ελλάδα μαζί με την αγαπημένη του. όσο για την γνωριμία τους; Πάνω στην σκηνή αφού πρώτα ξεκίνησαν να συνεργάζονται και μετά ερωτεύτηκαν! Ποια είναι όμως η  κούκλα Ειρήνη Δανιήλ, με χαρακτηριστικά που θυμίζουν την πρόσφατα χωρισμένη Αντζελίνα Τζολί;

emirliis-6 emirlis-6

Με μόνο στόχο την αγάπη της για την μουσική, η Ειρήνη Δανιήλ φαίνεται πως ήρθε από τα βόρεια για να αφήσει το δικό της στίγμα στον χώρο του τραγουδιού.Η πανέμορφη τραγουδίστρια από τo Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, με ρίζες από τον Πόντο και καλλιτεχνικό επώνυμο το… όνομα του αγαπημένου της παππού, κατάφερε μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να ξεχωρίσει. Τόσο με τις φωνητικές της δυνατότητες όσο και με τις σημαντικές συνεργασίες της όπως: ο Βασίλης Καρράς, ο Τόλης Βοσκόπουλος, η Έλλη Κοκκίνου, η Νατάσα Θεοδωρίδου, ο Νίκος Βέρτης και όχι μόνο.

emirlis-2 emirlis-4 emiurlis-3

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!