Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Φιλανθρωπική συναυλία με τον Αντώνη Ρέμο στη Νέα Υόρκη για την στήριξη των Νοσοκομείων Παίδων

dasffasd

Ο ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline Hellas πραγματοποίησε μεγάλη φιλανθρωπική στο ιστορικό θέατρο Town Hall στο Broadway της Νέας Υόρκης με τον Αντώνη Ρέμο και την Φιλαρμονική Ορχήστρα της Κέρκυρας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα και την παρουσία των ΑΒΥ Πρίγκιπα Αλέξανδρου και Πριγκίπισσας Αικατερίνης της Σερβίας με σκοπό την προσφορά ιατρικού εξοπλισμού στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας νεογνών των κρατικών νοσοκομείων.

Η Πριγκίπισσα Αικατερίνη της Σερβίας στην ομιλία της συγκινημένη ευχαρίστησε τους Έλληνες της Νέας Υόρκης που στήριξαν με την συμμετοχή τους τα κρατικά νοσοκομεία της Ελλάδος και μίλησε για την χαρά της προσφοράς. Ο Πρόεδρος του Lifeline Hellas Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας ευχαρίστησε τους χορηγούς και τους παρευρισκομένους και μίλησε για το έργο του οργανισμού καθώς το 2016 το Lifeline Hellas έχει αφιερώσει τις δραστηριότητες του στην προσφορά ιατρικού εξοπλισμού στις μονάδες εντατικής θεραπείας νεογνών προσφέροντας σημαντικό εξοπλισμό στο Νεογνολογικό τμήμα του νοσοκομείου «Ελένα Βενιζέλου».

foto-1-8

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν η κόρη των ΑΒΥ κα Alison Andrews, η κα Μπέττυ Ρουμελιώτη αδελφή της Πριγκίπισσας Αικατερίνης, η Αντιπρόεδρος του Lifeline Hellas Δρ. Άλκηστις Μπουκουβάλα, ο κος Θανάσης Κυρατσούς, ο Πρόεδρος της Ιονίου Πολιτείας κος Νίκος Μπάρδης, ο Πρόεδρος της ΑΧΕΠΑ κος Νίκος Καρακώστας, η Αντιπρόεδρος της Atlantic Bank κα Νάνσυ Παπαϊωάννου, ο Δρ. Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, ο κος Βασίλης Αποστολόπουλος, η κα Όλγα Μπορνόζη, η κα Georgia Dumas και πολλοί άλλοι.

 

Το Lifeline Hellas βοηθάει μόνο την Ελλάδα τα τελευταία χρόνια όπου υπάρχουν σημαντικές ανάγκες λόγω της δυσχερούς οικονομικής κατάστασης που επικρατεί   με την βοήθεια και των υπολοίπων γραφείων του Lifeline στην Νέα Υόρκη, στο Σικάγο και στο Τορόντο και ιδιαίτερα του Lifeline United Kingdom. Οι σημαντικότερες δραστηριότητες του οργανισμού είναι η παροχή ιατρικού εξοπλισμού σε νοσοκομεία και ιδρύματα παίδων.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!