Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Μόνο στη Freddo: Όργια στην Αθήνα -Άγριο σεξ με κουκούλες και ξύλο!

Live, άγριο σεξ, υποταγή, σκλάβοι και αφέντρες, σαδομαζοχιστικά παιχνίδια που ξεπερνούν τα όρια της φαντασίας και διασκέδαση χωρίς ταμπού και αναστολές συναντήσαμε στο πρώτο διαδραστικό σεξ πάρτι στην Ελλάδα.
Η κινηματογραφική μεταφορά των «Αποχρώσεων» στα μπαρ της Αθήνας που κατακλύζονται από «ιδιαίτερους» λάτρεις του έρωτα αλλά και της πιο διαφορετικής προσέγγισης στο θέμα του σεξ είναι εδώ, ήρθε για να μείνει, να σπάσει τα ταμπού και να δώσει μία νέα διάσταση σε όλα όσα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα γύρω από το σεξ. Διαδραστικά πάρτι που στήνονται και τα γνωρίζει συγκεκριμένη μερίδα ανθρώπων, που ωστόσο αν κάποιος περάσει τυχαία το κατώφλι θα τον δεχτούν με χαρά.
Η «Freddo» μπήκε στα άδυτα του πάρτι που διοργανώθηκε στην καρδιά της Αθήνας. Μπαίνοντας στο εσωτερικό του χώρου τίποτα δεν προμηνύει τις σκηνές που θα ακολουθήσουν. Νέοι, έφηβοι, πίνουν αμέριμνοι το ποτό τους και διασκεδάζουν υπό τους ήχους της μουσικής και μόλις ένα πάτωμα και περίπου 20 σκαλοπάτια τους χωρίζει από τα πιο σαδομαζοχιστικά και σκληρά βασανιστήρια.

Περισσότερα στη Freddo που κυκλοφορεί…

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!