Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ορφέας Αυγουστίδης: «Θα ήταν ενδιαφέρον να είχα κάποιον που να μοιραζόμαστε τους ίδιους γονείς»

Δηλώνει λάτρης του φαγητού, έχει «χτίσει» σημαντικές φιλίες και νιώθει ευτυχής που συνόδεψε τη μητέρα του νύφη στην εκκλησία.

Ο λόγος για τον Ορφέα Αυγουστίδη, ο οποίος μιλά σε πρόσφατη συνέντευξη του σε πρώτο πρόσωπο για όλα όσα δεν γνωρίζουμε για εκείνον.

«Δεν είμαι καταναλωτής, δεν ψωνίζω ρούχα. Όταν όμως πάω στο σουπερμάρκετ, θα ψωνίσω! Αυτό περιορίζεται, αλλά πιο δύσκολα σε σχέση μετά ψώνια. Κάποιος μπορεί να πει «αυτόν τον μήνα δεν θα αγοράσω παπούτσια». Εμένα μου είναι πολύ δύσκολο να πω ότι δεν θα φάω κεφαλογραβιέρα Π.Ο.Π. Μη φανταστείς πως είμαι της γκουρμεδιάς, μ’ αρέσουν πολύ τα αυθεντικά παραδοσιακά υλικά και φαγητά. Αυτή η κουζίνα είναι κυρίως επιρροή από τις γιαγιάδες μου. Τις έζησα πολύ και τις δύο. Μαγείρευαν καταπληκτικά, τόσο η γιαγιά μου στην Κρήτη, όσο και η γιαγιά μου από τον πατέρα μου που καταγόταν από τη Μικρά Ασία», λέει στο Beaute και συνεχίζει:

«Το σπίτι μου είναι πάντα ανοιχτό σε φίλους, αν και οι φίλοι μου είναι λίγο μούχλες, δεν ξεκουνιούνται εύκολα. Έχω φίλους από όλες τις φάσεις της ζωής μου. Οι φίλοι ανέχονται κάθε ηλιθιότητα σου, είναι ανακουφιστικό που υπάρχουν στη ζωή μας. Ως μοναχοπαίδι, δεν μου έλειψαν. Μικρός είχα κολλητό τον Γιώργο Καφετζόπουλο, γιο του Αντώνη, μεγαλώσαμε σαν αδέλφια. Τώρα βρίσκω πως θα ήταν ενδιαφέρον να είχα αδελφό, μια συγγενική αναφορά, αίμα μου, έναν άντρα ή μια γυναίκα που να μοιραζόμαστε τους ίδιους γονείς», συνεχίζει και καταλήγει:

«Δεν είναι κάτι καθημερινό να συνοδεύεις τη μητέρα σον νύφη στην εκκλησία. Ένιωσα πολύ ωραία επειδή την ένιωθα ευτυχισμένη και ήρεμη. Αυτό θα μου μείνει από τον γάμο. Η ηρεμία, η χαρά, η ευτυχία και η σιγουριά της γι’ αυτό που κάνει. Ένα πολύ ωραίο παράδειγμα που αποδεικνύει πως η ζωή συνεχώς πηγαίνει μπροστά κι είναι στο χέρι σου το πώς θα το δεις. Κύκλοι κλείνουν και νέοι ανοίγουν».

 

 

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!