Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Δέσποινα Καμπούρη: Αποκαλύπτει το όνομα που θα δώσει στην δεύτερη κόρη της

5de4f96941efee99ac20441c4df04758_xl

Στιγμές… ροζ ευτυχίας ζει η Δέσποινα Καμπούρη, μετά και τον ερχομό της δεύτερης κορούλας της. Σε συνέντευξή της, η παρουσιάστρια αποκαλύπτει λεπτομέρειες για την βάφτιση, ενώ αναφέρεται και στο ενδεχόμενο να αποκτήσει ακόμα ένα παιδί.

«Η μικρή θα πάρει το όνομα της μαμάς μου, Χριστίνα. Νονούς έχουμε βρει, αλλά δεν είναι γνωστοί. Είναι πολύ καλοί μας φίλοι», λέει, στην «Real News», η Δέσποινα, προσθέτοντας πως η βάφτιση θα γίνει το Καλοκαίρι.

Παράλληλα, η παρουσιάστρια αποκαλύπτει πως ο αγαπημένος της, Βαγγέλης Ταρασιάδης, περνά πολλές ώρες με τις κόρες του, ειδικά από το απόγευμα και μετά, οπότε και γυρίζει στο σπίτι, ενώ απολαμβάνει να κάνει βόλτες με την πρωτότοκη, την 5χρονη Έλενα.

Όσο για το ενδεχόμενο να αποκτήσουν τρίτο παιδί;

«Θα ήθελα πάρα πολύ να μεγαλώσω κι άλλο την οικογένειά μου, αλλά… χωρίς να περάσω την φάση της εγκυμοσύνης», εξομολογείται η Δέσποινα και, επισημαίνοντας ότι η δεύτερη εγκυμοσύνη της ήταν δύσκολη, καταλήγει: «προς το παρόν, δεν σκέφτομαι για τρίτο. Τώρα έχω ένα μωρό πολύ μικρό. Είναι πολύ νωρίς για να το συζητάω. Ό,τι και να πω, θα είναι ψέμα».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!