Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου: Μιλά πρώτη φορά για τη σχέση της με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη

xatzigeorgioy

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης έχει νέα δεδομένα στην προσωπική του ζωή. Είναι χαρούμενος και δεν το κρύβει και ο λόγος πίσω από τον ενθουσιασμό του είναι το νέο ειδύλλιό του με τη δημοσιογράφο Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου (την οποία γνωρίσαμε μέσα από τα δελτία ειδήσεων του Mega ενώ πρόσφατα πήρε μεταγραφή στον Alpha). Το ζευγάρι έκανε την πρώτη κοινή επίσημη εμφάνιση στην πρεμιέρα της παράστασης “Για όνομα” πριν από λίγες μέρες με τον ηθοποιό να μιλά για τη σύντροφό του λακωνικά αλλά χωρίς να αποφεύγει τις ερωτήσεις.

“Η φυσική παρουσία και η εικόνα είναι πιο δυνατή από οτιδήποτε μπορεί να πει κάποιος. Δεν έχω κάτι να πω περισσότερο, η εικόνα από μόνη της είναι πολύ ισχυρή”, είπε χαρακτηριστικά. Σειρά είχε η Αλεξάνδρα να μιλήσει για τη σχέση τους στην επόμενη κοινή τους εμφάνιση που ήταν το βράδυ της Δευτέρας στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης “Το ψέμα”.

“Νομίζω ότι η ψυχική κατάσταση των ανθρώπων και το πώς περνούν, αποτυπώνεται στο πρόσωπό τους. Το μόνο που μπορώ να πω είναι να δει κανείς το πρόσωπό μου”. Και συνέχισε: “Είναι πολύ προστατευτικός και δεν ζηλεύει. Είναι κύριος!”

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!