Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Βίκυ Κάβουρα:  Νέο βήμα με σύμμαχο την ομορφιά!

Ένα νέο βήμα κάνει η Βίκυ Κάβουρα παροτρύνοντας πολλές γυναίκες να το ακολουθήσουν. H  γλυκιά και ταλαντούχα ηθοποιός  είναι η «πρέσβειρα» της εταιρείας Ariadne και είναι πολύ ενθουσιασμένη με το νέο της επαγγελματικό βήμα!

Της ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑΣ ΤΡΙΑΝΤΟΥ – ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ FREDDO

Τα φυσικά καλλυντικά ARIADNE είναι μια ελληνική ιδέα δημιουργίας αξιόπιστων και υψηλής ποιότητας πρoϊόντων φροντίδας του δέρματος που προσεγγίζουν την επιστήμη της ομορφιάς σε ένα βαθύτερο επίπεδο, μελετώντας την γενετική προέλευση των προβλημάτων του δέρματος, όπως η γήρανση «Στόχος τους  είναι η δημιουργία πολυδραστικών καλλυντικών με προηγμένα συστήματα διαδερμικής απορρόφησης, έτσι ώστε τα επιλεγμένα ενεργά συστατικά να μπορούν να διεισδύουν αποτελεσματικά στο δέρμα και να εργαστούν σε κυτταρικό επίπεδο» τονίζει η Βίκυ. Η ίδια δεν χρησιμοποιεί τίποτα χημικό στο πρόσωπο και το σώμα της και μόλις τα ανακάλυψε ενθουσιάστηκε! «Ακόμα και τα φαγητά  μου είναι αγνά» μας λέει ενώ  όπως τονίζει υποστηρίζει οτιδήποτε μη χημικό!

Η νέα μούσα του  σκηνοθέτη Γιώργου Βάλαρη, πριν προβάλλει κάτι πριν ενθαρρύνει τον κόσμο να το ακολουθήσει, το δοκιμάζει η ίδια. Έτσι έγινε και  τα νέα προϊόντα. Η Βίκυ στη σελίδα της στο Instagram ενημερώνει τις φίλες της για το καθένα που χρησιμοποιεί ενώ όσοι επιθυμούν να τα αποκτήσουν μπορούν να επισκεφτούν τη σελίδα  www.ariadne-athens.com

biky-1

Η 26χρινή σήμερα Βίκυ γεννήθηκε στη Σπάρτη και στα 13 της μαζί με την οικογένειά της μετακόμισαν στην Αθήνα. Από μικρή όταν την ρωτούσαν έλεγε πως θέλει να  παίζει ρόλους σε παραμύθια. Τελειώνοντας τη δραματική σχολή, παίρνει πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά Το Αμάρτημα της Μητρός Μου. Κάτι που το θεωρεί μεγάλη τύχη, να βρεθεί σε ένα μεγάλο κανάλι με την υπογραφή του Αλέξανδρου Ρήγα.

Η Βίκυ είναι ένα κορίτσι με όνειρα και στόχους. Είναι Καρκίνος στο ζώδιο και όπως λέει:  «Το σύμβολο του ζωδίου μου είναι ο κάβουρας, που σημαίνει ότι ξέρω να κλείνομαι. Έχω καλή ψυχή, αλλά, αν μου πατήσεις ευαίσθητες χορδές γυρνάει το μυαλό και γίνομαι ύαινα» δηλώνει.

 

bikiy

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!